Lämbumine

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Lämbumine

Post by eerik »

Lämbumine
Choke (2008)

Rahvusvaheliselt tuntud autori Chuck Palahniuki ("Kaklusklubi") romaanil põhinev lugu "Lämbumine" on õrn ja musta huumoriga vürtsitatud armastuslugu seksi sõltuvusttekitavast võimust, emade ja poegade vahelisest armastusest ja võitlusest, vananemise hirmudest, ajalooteemaliste lõbustusparkide taga peituvast kohutavast tõest ja paljust muust.

Meditsiinikoolist välja kukkunud Victor Mancini (Sam Rockwell) leiutab täiusliku pettuse, et maksta kinni oma haige ema (Anjelica Huston) erahaiglakulud: ta teeskleb restoranis lämbumist ning inimesed, kes ta "päästavad", tunnevad tema elu ees vastutust. Ta otsustab pettuse mõnisada korda läbi mängida ning siis võõraste heatahtlikkust rahaliselt ära kasutada.

"Lämbumine" on värske ja humoorikas kujutlus elust, armastusest, seksist ja surelikkusest.

Loe täielikku tutvustust siit
Trash
Ristiisa
Ristiisa

Post by Trash »

Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Eile unustasin mainida aga see plakat ütleb kõik ära:
Image
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Kas see on vorbitud mingist international posterist või täiesti uus Eesti oma? Kui puhtalt Eesti versioon siis :shokeeritud:
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Image
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Raamat meeldis mulle väga, oli korraga nii intelligentne, vaimukas ja ka ropp. Ka filmil polnud midagi viga, aga muutus vahepeal tavaliseks labaseks komöödiaks, tõusude ja mõõnadega. Enamasti pole mul küll uusversioonidesse usku, aga seda filmi annaks ka palju paremini teha.

7/10
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Ei tõmmanud üldse endaga kaasa. Ma lihtsalt ei mõistnud seda filmi. Mõned topless naised olid päris kenad!

4/10
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Kinoversiooni lõpp oleks võinud sama pöörane olla kui raamatul. :(
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Re: Lämbumine

Post by damon »

Filmi tempo oli võib-olla veidi kõikuv aga kokkuvõttes mulle meeldis. Oli huumorit ja sügavamat infot ning lõpu eel väike twist oli isegi ootamatu.
Spoiler :
Meditsiiniõe osutumine patsiendiks on nii loogiline aga samas filmi jooksul ära ei arvanud - respect.

Minu jaoks film, mida peaks uuesti vaatama, et kõiki nüansse märgata. Ja see on juba tugev kompliment minu poolt.

8/10

PS! Üks neid kordi, kus peaks kritiseerima filmi tutvustavat teksti, sest antud info on kogu filmi sisu ja eesmärki täites üpris kõrvaline teema.

eerik wrote: Meditsiinikoolist välja kukkunud Victor Mancini (Sam Rockwell) leiutab täiusliku pettuse, et maksta kinni oma haige ema (Anjelica Huston) erahaiglakulud: ta teeskleb restoranis lämbumist ning inimesed, kes ta "päästavad", tunnevad tema elu ees vastutust. Ta otsustab pettuse mõnisada korda läbi mängida ning siis võõraste heatahtlikkust rahaliselt ära kasutada.
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Teist-kolmandat korda vaadates meeldis rohkemgi kui kunagi kinosaalis. Sam Rockwell on isiklik lemmik ja teeb väga õnnestunud ja isikupärase rolli, lisaks veel väike "Boardwalk Empire"i kokkutulek ning "Britta" välgutab tisse. Mõnusad rõvedad naljad ja paar twisti.

7,5/10
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

6/10

Väga tõsise temaatikaga film, samas on üritatud kõige üle nalja teha, et liialt tõsiseks ei läheks. Jäetud on ka südamlik moment peategelase ja ta emaga, samuti võitlus sõltuvuse vastu.

Spoiler :
Brita was awesome! Värvis juuksed tumedaks, sest blondidel on suurem võimalus nahavähiks...nice :D
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by damon »

Zinera wrote:
Spoiler :
Brita was awesome! Värvis juuksed tumedaks, sest blondidel on suurem võimalus nahavähiks...nice :D

Ma naersin kah selle peale korralikult. :D
Post Reply