Lämbumine
Moderator: Meeskond
Lämbumine
Lämbumine
Choke (2008)
Rahvusvaheliselt tuntud autori Chuck Palahniuki ("Kaklusklubi") romaanil põhinev lugu "Lämbumine" on õrn ja musta huumoriga vürtsitatud armastuslugu seksi sõltuvusttekitavast võimust, emade ja poegade vahelisest armastusest ja võitlusest, vananemise hirmudest, ajalooteemaliste lõbustusparkide taga peituvast kohutavast tõest ja paljust muust.
Meditsiinikoolist välja kukkunud Victor Mancini (Sam Rockwell) leiutab täiusliku pettuse, et maksta kinni oma haige ema (Anjelica Huston) erahaiglakulud: ta teeskleb restoranis lämbumist ning inimesed, kes ta "päästavad", tunnevad tema elu ees vastutust. Ta otsustab pettuse mõnisada korda läbi mängida ning siis võõraste heatahtlikkust rahaliselt ära kasutada.
"Lämbumine" on värske ja humoorikas kujutlus elust, armastusest, seksist ja surelikkusest.
Loe täielikku tutvustust siit
Choke (2008)
Rahvusvaheliselt tuntud autori Chuck Palahniuki ("Kaklusklubi") romaanil põhinev lugu "Lämbumine" on õrn ja musta huumoriga vürtsitatud armastuslugu seksi sõltuvusttekitavast võimust, emade ja poegade vahelisest armastusest ja võitlusest, vananemise hirmudest, ajalooteemaliste lõbustusparkide taga peituvast kohutavast tõest ja paljust muust.
Meditsiinikoolist välja kukkunud Victor Mancini (Sam Rockwell) leiutab täiusliku pettuse, et maksta kinni oma haige ema (Anjelica Huston) erahaiglakulud: ta teeskleb restoranis lämbumist ning inimesed, kes ta "päästavad", tunnevad tema elu ees vastutust. Ta otsustab pettuse mõnisada korda läbi mängida ning siis võõraste heatahtlikkust rahaliselt ära kasutada.
"Lämbumine" on värske ja humoorikas kujutlus elust, armastusest, seksist ja surelikkusest.
Loe täielikku tutvustust siit
- Ralf
- love <3
Kinoversiooni lõpp oleks võinud sama pöörane olla kui raamatul. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Lämbumine
Filmi tempo oli võib-olla veidi kõikuv aga kokkuvõttes mulle meeldis. Oli huumorit ja sügavamat infot ning lõpu eel väike twist oli isegi ootamatu.
Minu jaoks film, mida peaks uuesti vaatama, et kõiki nüansse märgata. Ja see on juba tugev kompliment minu poolt.
8/10
PS! Üks neid kordi, kus peaks kritiseerima filmi tutvustavat teksti, sest antud info on kogu filmi sisu ja eesmärki täites üpris kõrvaline teema.
Spoiler :
Minu jaoks film, mida peaks uuesti vaatama, et kõiki nüansse märgata. Ja see on juba tugev kompliment minu poolt.
8/10
PS! Üks neid kordi, kus peaks kritiseerima filmi tutvustavat teksti, sest antud info on kogu filmi sisu ja eesmärki täites üpris kõrvaline teema.
eerik wrote: Meditsiinikoolist välja kukkunud Victor Mancini (Sam Rockwell) leiutab täiusliku pettuse, et maksta kinni oma haige ema (Anjelica Huston) erahaiglakulud: ta teeskleb restoranis lämbumist ning inimesed, kes ta "päästavad", tunnevad tema elu ees vastutust. Ta otsustab pettuse mõnisada korda läbi mängida ning siis võõraste heatahtlikkust rahaliselt ära kasutada.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Teist-kolmandat korda vaadates meeldis rohkemgi kui kunagi kinosaalis. Sam Rockwell on isiklik lemmik ja teeb väga õnnestunud ja isikupärase rolli, lisaks veel väike "Boardwalk Empire"i kokkutulek ning "Britta" välgutab tisse. Mõnusad rõvedad naljad ja paar twisti.
7,5/10
7,5/10
6/10
Väga tõsise temaatikaga film, samas on üritatud kõige üle nalja teha, et liialt tõsiseks ei läheks. Jäetud on ka südamlik moment peategelase ja ta emaga, samuti võitlus sõltuvuse vastu.
Väga tõsise temaatikaga film, samas on üritatud kõige üle nalja teha, et liialt tõsiseks ei läheks. Jäetud on ka südamlik moment peategelase ja ta emaga, samuti võitlus sõltuvuse vastu.
Spoiler :
Zinera wrote:Spoiler :
Ma naersin kah selle peale korralikult.