Komöödia "Paul Blart: Mall Cop" nädalavahetuse parim
USA filmimaastikul oli see nädalavahetus parim komöödia "Paul Blart: Mall Cop", mis teenis ühtekokku 33.8 miljon dollarit. Eestis linastub film 10. aprillil. Teist tulemust näitas Eastwoodi uusim linateos "Gran Torino" 22 miljoniga ning kolmas oli õudusfilm "My Bloody Valentine 3-D".
T?ielikku uudist loe siit
Komöödia "Paul Blart: Mall Cop" nädalavahetuse par
Moderator: Meeskond
Ma arvasin kogu aeg, et tegu on ühe ja sama filmiga...
Paul Blart: Mall Cop - 10 April 2009 (Estonia)

Observe and Report - 10 April 2009 (USA)

Aga EI! Totaalselt erinevad komöödiad kaubanduskeskuse turvameestest.
Paul Blart: Mall Cop - 10 April 2009 (Estonia)

Observe and Report - 10 April 2009 (USA)

Aga EI! Totaalselt erinevad komöödiad kaubanduskeskuse turvameestest.
Hülss, sama siin. Observ and Report'l on potentsiaali olla päris haigelt naljakas. Hill'i The Foot Fist Way oli väga andekas ning O&R tuleb toonilt midagi sarnast. Näitlejateansambel on sellel korral palju võimekam ja mingigi eelarve on olemas. Lisaks on kaameratagused jutud päris kiitvad olnud. Eks näis.
Mall cop tundub aga täieliku oksena, Kevin James'le ei tohiks üle väikeste kõrvalosade andagi.
Ja sellise suhtumise pärast käibki mulle pinda, kuidas stuudiod pidevalt lükkavad kiirelt käima filmide tegemise, mille palju suurema hoolega kootud analoog kuskil kõrvalstuudios valmib.
Mall cop tundub aga täieliku oksena, Kevin James'le ei tohiks üle väikeste kõrvalosade andagi.
Ja sellise suhtumise pärast käibki mulle pinda, kuidas stuudiod pidevalt lükkavad kiirelt käima filmide tegemise, mille palju suurema hoolega kootud analoog kuskil kõrvalstuudios valmib.
-
Immagination
- Sõrmuste Isand