Tähevärav: Tõe laegas
Moderator: Meeskond
Stargate: The Ark of Truth
SG-1 tiim otsib iidset artifakti, mis aitaks neil võidelda Ori järgijate vastu. Ülesande teeb raskemaks asjaolu, et Iidsete poolt loodud artifakt asub Ori galaktikas. Nii suundubki SG-1 Odyssey pardal Ori galaktikasse, kui neid ootab suur üllatus IOA kavala plaani näol. Nüüd peab SG-1 võitlema kahe tugeva ning ohtliku vastasega.
Täielikku tutvustust loe siit.
Stargate: The Ark of Truth
SG-1 tiim otsib iidset artifakti, mis aitaks neil võidelda Ori järgijate vastu. Ülesande teeb raskemaks asjaolu, et Iidsete poolt loodud artifakt asub Ori galaktikas. Nii suundubki SG-1 Odyssey pardal Ori galaktikasse, kui neid ootab suur üllatus IOA kavala plaani näol. Nüüd peab SG-1 võitlema kahe tugeva ning ohtliku vastasega.
Täielikku tutvustust loe siit.
There was a HOLE here. It's gone now.
Filmi ootamine oli pikk. Ma küll ei arva,et film on täielik õnnestumine. See oleks võind parem olla, kuid ootamine tasus ära. Efektid olid head, nagu ka Joel Goldsmith'i muusika. Mulle tundub,et ikka jäi liiga palju lahtisi otsi. Robert C. Cooper on öeld,et oli liiga palju endinguid ning mitmed lõigati välja. Isiklikult on mul kahju,et kogu Ori saaga on oma lõpu leidnud, mulle see meeldis väga.
8,5/10
Suuremad lootused on Continuum-il. Btw, trailer on ülivingeäge.
8,5/10
Suuremad lootused on Continuum-il. Btw, trailer on ülivingeäge.
Kuna Ark of Truth oli mõeldud seriaali austajatele Ori-saaga lõpetamiseks, siis sellega saadi küll väga hästi hakkama. Üldkokkuvõtes jäi filmina lahjaks, kuid pikendatud episoodina: suurepärane!
Väga suured ootused/lootused on Continuumil. Usun, et ainuüksi O'Neill muudab asja paremaks.
Positiivselt üllatas inimreplicator
Väga suured ootused/lootused on Continuumil. Usun, et ainuüksi O'Neill muudab asja paremaks.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- LiveForThis
- Ristiisa

6/10
Continuum oli märksa parem, kuid Tähevärav, mis Tähevärav sellegipoolest.
Continuum oli märksa parem, kuid Tähevärav, mis Tähevärav sellegipoolest.
- LiveForThis
- Ristiisa

Re:
Wisegirl wrote:Seekordsed muljed.. miks Cami ja replikaatori vaheline võitlus nii pikale venitati (good stuff, but still) ja Carteri ekraaniaeg oli kuratlikult lühike.
Eks jätkati samas vaimus... nagu oli seriaalis kaks viimast hooaega.
Pingutan kõvasti, et S9-10 kohta mitte rant'ima hakata.
Re: Re:
Pixie wrote:Wisegirl wrote:Seekordsed muljed.. miks Cami ja replikaatori vaheline võitlus nii pikale venitati (good stuff, but still) ja Carteri ekraaniaeg oli kuratlikult lühike.
Eks jätkati samas vaimus... nagu oli seriaalis kaks viimast hooaega.![]()
Pingutan kõvasti, et S9-10 kohta mitte rant'ima hakata.
Siis on küll hästi, et ma ei mäleta viimastest hooaegadest nii palju kui esimesest kaheksast. :/
Arvatavasti Farscape' vaatamine vahepeal moonutas mingil moel seda, kuidas ma Valat ja Cameroni nägin.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA