20. sajandi esimene pool. Karjääri lõpul seisev poksija Jim Braddock (Russell Crowe)loodab saada veel üht võimalust, et näidata, et teda on veel vara maha kanda. Depressioonis sportlane peab lisaks veel tegelema küllaltki keeruka pere-eluga, kuid ta ei anna alla. 1935. aastal suudab Braddock alistada tollase raskekaalu maailmameistri Max Baer (Craig Bierko) ning temast saab rahva kangelane ..
Vot, õige Taavi, tahtsingi just ennem kirjutada staffile. Aga point selline, et kuidas saab hääletusel olla film, mis pole veel välja tulnudki? Mina olen isiklikult väga suur Russell Crowe tööde austaja aga ma ei mõista ikkagi kuidas saavad inimesed hinnata filmi mis pole veel kuskil maailmas kinolinalegi jõudnud?
Muidu ootan ise se filmi väga. Loodan, et see saab olema taaskord üks suurepärane film. Siiamaani on saanud Russell Crowe filmidele alati kindel olla, loodetavast see jätkub ;)
athen wrote:Vot, õige Taavi, tahtsingi just ennem kirjutada staffile. Aga point selline, et kuidas saab hääletusel olla film, mis pole veel välja tulnudki?
irw.. see on movies.ee -s ka nii Mis teha, võibolla pannakse tutvustuse järgi hindeid.
See jah alatine probleem. Polegi enne mõelnud, et tutvustuse järgi võidaks hinnata. A tundub jah kuidagi loogiline. Näinud seda ju neist keegi pole .. *-)
No nii, sai siis see film ära vaadatud.. Ja kui Eestis kinodesse jõuab lähen kinno kah vaatama kindlalt. Erilinelugu. Erilised inimesed. Eriline. Võtab süvenemiseks ja mõistmiseks veits aega. On sügavam film, mitte kassahitt. Kes aga filmikunstist hoolib, siis soovitan soojalt ;)
Ma nägin ka lõpuks selle filmi ära ja peab ütlema, et on üks parimaid tõsielul põhinevaid draamasid, mida tean. See lugu oli väga inspireeriv ja filmi möte oli väga hästi välja toodud seal. Kiidaks ka operaatoritööd ja montaaži ja heli, mis olid selles filmis ikka super.
Väga hea ja liigutav film. Russel Crowe on ikka s***** hea näitleja. Miks ta oskarile ei kandideerinud. Selle filmil oli vist ainus oskarile kandideerinu Paul Giamatti, kes mängis ka hästi.
J2rsku ei teeks 3 korda double posti ?? On olemas nupp nagu muuda...
Kuid nyyd asjast, film oli t6esti hea, Russel Crowe on mulle alati sympaatne olnud. Tore oli n2ha, et see mobiili jama ei olnud seganud tal edasi t66tamast:) Kuna mu lemmikzanriks on draama ja kunagi k2isin ka poksis, siis kogu film on suurep2rane.
Crowe on pikemat aega minu lemmik näitleja olnud. Millegipärast pole ma seda filmi näinud, kuid ma ei kahtle, et see on suurepärane. Hakkan kohe vaatama.
Vaatasin mõne päeva jooksul filmi lausa kolm korda läbi. No Crowe lihtsalt oskab näidelda. Film oli tõeline meistriteos. Mulle jääb arusaamatuks, miks Crowe selle eest parima näitleja Oscarit ei saanud.
Oleks ehk aeg eestikeelne filmipealkiri ära muuta? Eestikeelne pealkiri on "Mees, kes tõusis jalule" mitte "Tuhkatriinumees". Need Forum Cinemas tüübid ju ise ütlesid ka, et otsetõlkes kõlaks see liiga imelikult.