Kill Bill - Pruudi kättemaks vol. 2

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Asko »

Kill Bill: Vol. 2

Pruut koostas nimekirja, milles oli üksteise all kirjas viis nime. See nimekiri seadis järjekorda pruudi endised võitluskaaslased, keda ta tappa kavatseb. Nimekirjas on kaks nime juba läbi kriipsutatud, kolm on veel järel.

"Kill Bill - vol. 2" on teine pool meisterlavastaja Quentin Tarantino suurejoonelisest põnevusfilmist. Film lõigati kaheks, sest täispikalt tuli teose esialgne pikkus üle nelja tunni ning lavastaja Tarantino ei olnud nõus mitte ühestki kaadrist loobuma.

Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

Megalahe film. Muidugi oli suht vähem actionit, kui esimeses osas, aga ikkagi lahe. Soovitan; )
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Teine osa erines jah esimesest imelikult palju. Aga alla kindlasti ei jäänud. Täiesti võrdne. Esimene osa oli täis mõõgavõitlusi, teine aga rohkem jutustav ja veidi aeglasem. Väga head on mõlemad.
annabel09
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by annabel09 »

mulle meeldis teine osa rohkem...sai nagu kogu asjast lõpuks aru.....et mix ta ned ikkagi tappis jne...
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

See miks ta tappis räägiti ära ju kohe esimese osa alguses *-)
Algas ju nii et pruut vaevu elas ja kõik need pulmakülalised olid tapetud... ja kui pruudile aastate pärast elu sisse puhuti siis ta rääkis kõikidest enda endistest võitluskaaslastest ja sellest miks ta nendega koos võitlemisest loobus .. ja tegi nimekirja mis järjestuses ta need tapab ..

Loodan et nüüd liiga palju ei jutustanujd ..
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by d33m0n »

Lahedaid kohti oli, oleks parem kui see oleks ikka 6iget pidi k2inud
kui kokku saame, siis kirjutame
annabel09
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by annabel09 »

noh okey oli küll ära räägitud et miks tapeti. :(
aga teine osa oli ikkagi parem 8)
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

mõlemad on head, teine isegi nati parem
ImageImageImage
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Esimene vol. täitis actioni poole,teine täitsis jälle omakorda psühholoogilise poole.
Paljud lahti jäänud otsad lahendati teises osas ära.

Ja väga hea koht oli filmis Elle Driver vs. Bride.

Nii,et mulle meelids.Sama palju kui 1.osa.
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

amm, eriti ei istunud, polnud yldse reaalne...aga see on ainult minu arvamus :P
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Ei meeldinud kah eriti. Leian, et kahe filmi kohta mis on mõeldud ühena olid 1. ja 2. osa liialt erinevad. Oleks võinud esimeses leiduv märul ja teises olev dialoog mõlema peale võrdselt ära jaotada. Tarantinol on kahtlematult annet vestlusarenduse ja silma heade stseenide peale, aga hetkel need antud teost ei päästa. 4/10
Ecu
Batman alustab
Batman alustab

Post by Ecu »

ma olen näinud küll filmi, aga ei mäleta sellest peaaegu midagi, ilmselt ei olnud minu jaoks just kõige põnevam.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Parem, kui vol. 1, kuid kõige parem on ikkagi ühe filmina (olen suht kindel selles). Mulle meeldis esimesest filmist rohkem karakteriarenduse pärast ning selle rahulikkuse ja jutustava poole pärast. Dialoog oli super ning väga palju käis filmi juurde, erinevalt Death Proofist (death proofi dialoog meeldis ka muidu) . Väga hea karakter oli Budd, selline kurvem tüüp ja ka teiste kallal pole väga norida. Samas kui film oli tõsisem, kui esimene, huumor siit ei puudund.
Actionit oli kõvasti vähendatud võrreldes esimesega, mis aga minu puhul ei loe. Ning võitlus Buddi kodukeses oli parim, mida ''Kill Billis'' näinud olen. Ning muusikavalik oli jällegi hea, nagu Tarantinole omane.
10/10
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Põhimõtteliselt Vol.1 meeldis rohkem, aga ainult hästi-hästi natukene. Esimeses osas on rohkem madinat, kuid teises meeldis rohkem karakteriarendus, tutvustati lähemalt peategelasi ja kogu lugu sai üldse selgemaks. Mitmele küsimustele vastati. Muusika oli jällegi väga hea. Võitlused, nii palju kui neid oli, olid väga head ja võimsad. Leidus mitmeid humoorikaid ja teravaid momente, dialoogid olid korralikult viimistletud. Mitmes kohas ajas naerma Tarantinole omane paljajalu kõndimine.
8/10

Kuigi, mõned otsad jäid siiski lahtiseks. Näiteks kerkis küsimus, et miks Budd ja Bill tülli läksid.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Immagination
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Immagination »

Teine osa on kehvem kui esimene. Kohati igav, võitlusstseenid kiskusid komöödiaks.
Kill bill oleks väga hea film, kui 4h asemel oleks 2h actionit. Film pidevalt venib liialt.

Teisele osale hindeks 6.5/10
Post Reply