Kiired ja vihased: Tokyo Drift
Moderator: Meeskond
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
Et ebaseaduslike tänavavõidusõitude korraldamise tõttu vältida vangi minekut, suundub Sean Boswell (Lucas Black) elama isa juurde Tokyosse. Seal, Street Race-i sünnimaal, on sõidud aga tunduvalt rajumad ning Sean ei taha sellest kuidagi ilma jääda. Kogemata astub ta võitlusesse kohaliku Driftingu kuningaga ning kaotab. Et tekkinud suurt võlga tasuda, peab Sean nüüd sukelduma sügavalt sealsesse kuritegelikku maailma.
Loe täielikku tutvustust siit
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
Et ebaseaduslike tänavavõidusõitude korraldamise tõttu vältida vangi minekut, suundub Sean Boswell (Lucas Black) elama isa juurde Tokyosse. Seal, Street Race-i sünnimaal, on sõidud aga tunduvalt rajumad ning Sean ei taha sellest kuidagi ilma jääda. Kogemata astub ta võitlusesse kohaliku Driftingu kuningaga ning kaotab. Et tekkinud suurt võlga tasuda, peab Sean nüüd sukelduma sügavalt sealsesse kuritegelikku maailma.
Loe täielikku tutvustust siit
Päris vaadatav asi on. Kinos pole veel aga arvutist sain vaadatud. Ilmselt lähen kinno ka vaatama, elamus ikkagi suurem. Samas siit kyssa et kui keegi teab mis ansambli lugu mängib selle sõidu ajal kus ta auto ära lammutab ja haledalt kotti saab siis võiks selle teada anda. Subtiitreid lõpus polnud seega ei saanud sealt vaadata. Tänus ette
- lostinthemist
- Ristiisa

- lostinthemist
- Ristiisa

Kusjuures, vaatasin seda pärast PotC 2'e, samal päeval kella 22:30'sel seansil.
Jõudsin C-C Plazasse täpselt 22:30 ning jäin sellepärast esimesest 3-st minutist ilma.. Aga sellest polnud midagi hullu, sest ma olen seda varem näinud.. Lihtsalt, sellel ajal, kui jõudsin Plazasse, polnud muud võimalik vaadata.
Aga jah, esimesest osast kehvem ja enam-vähem võrdväärne teise osaga. Mõned stseenid olid küll ülihead ning stiilsed. Jaapani tibid olid ilusad, hehe.
Olen nõus eelmise inimesega, soundtrack on ülihea ning esimene lugu, mida lasti filmis, jäi kummitama. Muidu otsin seda lugu..
6/10
Aga jah, esimesest osast kehvem ja enam-vähem võrdväärne teise osaga. Mõned stseenid olid küll ülihead ning stiilsed. Jaapani tibid olid ilusad, hehe.
Olen nõus eelmise inimesega, soundtrack on ülihea ning esimene lugu, mida lasti filmis, jäi kummitama. Muidu otsin seda lugu..
6/10
yh
mulle meeldis väga.
ilusad autod olid ja üldse lahe tegevustik.
minu lemmiktegelane oli Han, ta oli koguaeg nii lahedalt rahulik..
Neela oli ka väga kena ;)
lahe film
(aa ja seda ka et soundtrack oli super!!! tõmbasin kõik laulud. kõige parem on: The Teriyaki Boyz: Tokyo Drift)
minu lemmiktegelane oli Han, ta oli koguaeg nii lahedalt rahulik..
Spoiler :
lahe film
(aa ja seda ka et soundtrack oli super!!! tõmbasin kõik laulud. kõige parem on: The Teriyaki Boyz: Tokyo Drift)
-
Chras
- Registreerimata kasutaja

asunsiin wrote:Väga pro film oli, soundtrack meeldis väga. Kohe jäi kummitama Tokio drift. Igati meeldiv elamus.
Keegi midagi neljandast filmist on kuulnud?
Ei..on see siis tulemas??
Ma tean ühte kutti kes vaatas selle ennem kodus kaks korda läbi ja siis läks kinno...kodus vaatas jälle...fänn:P
Ega jah, see ju hea film!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Re: yh
-Killjoy- wrote:mulle meeldis väga.
minu lemmiktegelane oli Han, ta oli koguaeg nii lahedalt rahulik..Spoiler :
lahe film
Nõustun Han'i osas. Krt ma olin nii vihane siis. Neela ainult ei meeldinud, vot need kaks tibi kellele Han ringi peale tegi vms olid eriti kenad ikka.
There was a HOLE here. It's gone now.
Tegelikult, suht vaadatav. Sisu loomulikult praktiliselt puudus ja too lõpusõit kah eriti ei istunud kuna toimus pimedas (kiirgava päikese käes kus kõik problemaatilsed kohad vaatajatel otse silme ees oleks IMO oluliselt parem olnud), aga muidu pilnud vigagi. Peategelane meeldis (ei jätnud ausalt öeldes küll 17 aastase muljet, aga see selleks), helirada sellele filmile täitsa sobis, paha kah enam-vähem istus. Kokkuvõtlikult ütleks et isegi parem kui 2. osa. 5/10