Võimatu missioon III Mission: Impossible III (2006)
Endine IMF'i tippagent Ethan Hunt (Tom Cruise) kutsutakse taas teenistusse, kui erakordselt kaval ja halastamatu vastane (Philip Seymour Hoffman) röövib noore agendi Lindsey Farrise (Keri Russell). Hunti ootab ees elu raskeim mission, mis seab ohtu nii tema enda ja tiimi kui ka Ethani armastatu Julia (Michelle Monaghan).
Väga hea ja eelnevatest osadest parem. See oli väga hea, et näidati ka natuke Ethan'i eraelu, kuid ikkagi on Ethan Hunt suhteliselt haavamatu, kuid haavatavam, kui teistes osades. Ãldse oli see osa palju reaalsem, kui teised.
Hea meelelahutus, kuid ei nõustu, et see reaalne on. Mees lendas plahvatuse tõttu piki autot, kukkus maha ja hüppas kohe püsti. Ja see lend oli ka nii ebareaalne. Kuid ega ma ei virise, väga võimas oli ja kahjuks pole ma eelnevaid osasi näinud, st kindlasti olen näinud kuid olin siis veel väike.
eelnevad osad olid väga ebareaalsed arvan et kolmaski on mõnusalt allakäinud neid võimatuna näivaid trikke ning olukordi tuli esimeses ning teises filmis ette ohtralt vahepeal oli tunne nagu vaataks multikat kus saab õhus kõndida ning kukud alla siis kui alla vaatad :shock:
Priit wrote:Hea meelelahutus, kuid ei nõustu, et see reaalne on. Mees lendas plahvatuse tõttu piki autot, kukkus maha ja hüppas kohe püsti. Ja see lend oli ka nii ebareaalne. Kuid ega ma ei virise, väga võimas oli ja kahjuks pole ma eelnevaid osasi näinud, st kindlasti olen näinud kuid olin siis veel väike.
muide,kui sa sittagi ei tea,siis pigem ole vait. Teada on filmi kohta niipalju,et seljaga vastu autot lendas ta pariselt ehk sellega sai ta ise hakkama ning jooksis edasi peale PARIS plahvatust. uuri filmi tagatausta.
nii,et su jutt on absurd.reaalne asi tundub sulle ebareaalne.
"reaalne". Sul on vale arusaam reaalsusest. See võis ka päris tema tehtud olla, kuid see LEND kuidas ta lendas piki autot oli väga imelik. Ja Shangai'd ma ei ole kommenteerinudki. No kui arvad, et see nii ÃÃÃBERREAALNE on, siis tule ja näita mulle mõnda meest, kes selle läbi elaks. Ja muide, MA POLE KURTNUDKI, et see film sitt oleks. Mnjaa....
Väga hea popkorni film ja vaataks dvd pealt isegi uuesti. Kõik oli väga vinksa ainult see koht kus ta naine proovis teda elustada oli :(, liiga klišee ja lostis oli täpselt samasugune stseen.