John Rambo (Sylvester Stallone), Vietnami sõja tagajärgede all kannatav sõjaveteran rändab mööda USA teid. Ãks neist viib ta ÅĄerif Teasle (Brian Dennehy) piirkonda, kes ta ilma mingi põhjuseta vahistab. Kui võmmid Ramboga julmalt käituvad, kaotab ta kontrolli, lööb nad uimaseks ja põgeneb metsa. Nüüd on provintsivõmmidel põhjus Rambot taga ajada. Kuid peagi pole enam selge, kes keda jahib.
Tõsi,varem ei olnud ma kohe üldse eriline fänn,aga kohe kui ma Rocky vaadatud sain siis hakkasin ka kohe fännama,aga kui ma liiga pinda hakkan oma Rocky ja Stallone fännamisega käima,siis öelge.Ja muide sul on öigus,aeg lendab töesti kiiresti.
Edvard wrote:Tõsi,varem ei olnud ma kohe üldse eriline fänn,aga kohe kui ma Rocky vaadatud sain siis hakkasin ka kohe fännama,aga kui ma liiga pinda hakkan oma Rocky ja Stallone fännamisega käima,siis öelge.Ja muide sul on öigus,aeg lendab töesti kiiresti.
Ei, pinda ei käi, vähemalt veel. Aga, miks mitte Stallonet fännata, kõigil filmiveebi kasutajatel peaks olema lemmiknäitleja. Ja kui sul on Stallone, siis palun väga.
Täiesti arusaamatul põhjusel otsustasin hakata vaatama Rambo triloogiat. Tegelikult ma ei uskunud, et esimene film võib hea olla, aga vot võta näpust, ei olnud tal midagi viga. Kaks punkti selle eest maha, et vahepeal kippus igavaks minema... 8/10
Ootasin midagi veidi ägedamat, aga tegelikult igati tore action. Stallone sobib rolli loomulikult nagu valatult (või siis sobib roll Stallone'i) ja politseinikud suutsid end üsna ebameeldivaks mängida (mis nii pidigi olema).
Mina arvan, et kuulsaks Sylvester Stallone tegi ikka ''Rocky'' filmi seeria, võibolla vaatan ka ''Rambot'' ära, aga kõige uuem ''Rambo'' on minu jaoks isegi liiga julm, et ei ole veel otsustanud, kas ikka vaatan selle filmi seeria ära. Muideks ''Rocky'' puhul meeldib viimane film kõige enam, kus on teemaks, et Sylvester Stallone ei või enam tervise tõttu poksida.