Kuum pirukas 3: Pulmad
Moderator: Meeskond
American Pie: The Wedding
Noored armastajad Jim (Jason Biggs) ja Michelle (Alyson Hannigan) on lõpuks otsustanud abielluda ja seda võimalkult kiiresti, kuna Jimi vanaema on haige ja enne surma tahab ta näha enda lapselast abiellumas.
Pulma on kutsutud kõik nende tuttavad, kuid uksetaha on jäetud Stifler (Seann William Scott), kes asjaga ei lepi. Loomulikult on ka Stifler lõpuks platsis ning tema ülesandeks jääb korraldada Jimile poissmeesteõhtu.
Film on viimane vaatlus "American Pie" ülipopulaarsest triloogiast. Lavastajaks ka seegikord Jesse Dylan.
Terviklikku tutvustust loe siit.
American Pie: The Wedding
Noored armastajad Jim (Jason Biggs) ja Michelle (Alyson Hannigan) on lõpuks otsustanud abielluda ja seda võimalkult kiiresti, kuna Jimi vanaema on haige ja enne surma tahab ta näha enda lapselast abiellumas.
Pulma on kutsutud kõik nende tuttavad, kuid uksetaha on jäetud Stifler (Seann William Scott), kes asjaga ei lepi. Loomulikult on ka Stifler lõpuks platsis ning tema ülesandeks jääb korraldada Jimile poissmeesteõhtu.
Film on viimane vaatlus "American Pie" ülipopulaarsest triloogiast. Lavastajaks ka seegikord Jesse Dylan.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
-
transporter58
- Teadmata kadunud

Ka minu arvates on see parim kuumadest pirukatest. Eks siin andis juba tunda, et n2itlejad natuke vanemaks saanud ja enam neid keskooliajale omaseid nalju ei tehtud ning just see mulle meeldiski. Kyll oli natuke kahju, et enam ei olnud koos k6ik algsed n2itlejad, kuid 6nneks enamus neist siiski olid ning Stifleri ylivaimukas esitus korvas selle. Kui esimest korda sai filmi vaadatud, siis p2rast seda oli k6ht ikka natuke valus kyll^^. Ma arvan, et esimesed kolm filmi moodustavad kyll omaette triloogia, kuna viimaseid osi ei anna ikka esialgsetega v6rreldagi+ veel uued tegelased, mis polnud kaugeltki nii vaimukad kui alguses. Minu poolt filmile 10/10, sest see on 1 parimatest kom66diatest, mida tean.
Re: Kuum pirukas 3: Pulmad
Ei pakkunud mulle midagi uut. Tõenäoliselt vist kõige tagasihoidlikum osa. Võib panna 7/10.