Rocky
Moderator: Meeskond
Rocky
Rocky
Rocky (1976)
Rocky Balboa (Sylvester Stallone) on Philadelphia lihavabrikus töötav vaena mees, kes loodab kunagi poksis läbi lüüa. Linna on aga külastamas poksi maailmameister Apollo Creed (Carl Weathers), kelle mänedzerid üritavad korraldada näidismatši meistri ja tundmatu vahel. Võitlust reklaamitakse välja kui tühiste sportlaste võimalust saada kellekski. Matš on mõeldud olema Creedi jaoks lihtne jalutuskäik, kuid seda unustatakse Rockyle öelda ...
Loe täielikku tutvustust siit
Rocky (1976)
Rocky Balboa (Sylvester Stallone) on Philadelphia lihavabrikus töötav vaena mees, kes loodab kunagi poksis läbi lüüa. Linna on aga külastamas poksi maailmameister Apollo Creed (Carl Weathers), kelle mänedzerid üritavad korraldada näidismatši meistri ja tundmatu vahel. Võitlust reklaamitakse välja kui tühiste sportlaste võimalust saada kellekski. Matš on mõeldud olema Creedi jaoks lihtne jalutuskäik, kuid seda unustatakse Rockyle öelda ...
Loe täielikku tutvustust siit
Rocky viimased filmid on natuke liialt kriitikat saand minu arust. See esimene osa oli küllaltki hea ja edukas ja järg on ka igati mõistetav. Teine oli ka täiesti vaadatav. Kolmas mulle kunagi ilgelt meeldis. BA ikkagi seal ju.
Neljas oli veidi erinev eelnevatest. See ei muutnud asja väga igavaks. Aga viies enam seda head rida ei jätkanud. Poksimist polekski nagu sinna filmi vaja läinud. Meenutuosa suuremalt jaolt ...
Taavi wrote:Rocky viimased filmid on natuke liialt kriitikat saand minu arust. See esimene osa oli küllaltki hea ja edukas ja järg on ka igati mõistetav. Teine oli ka täiesti vaadatav. Kolmas mulle kunagi ilgelt meeldis. BA ikkagi seal ju.Neljas oli veidi erinev eelnevatest. See ei muutnud asja väga igavaks. Aga viies enam seda head rida ei jätkanud. Poksimist polekski nagu sinna filmi vaja läinud. Meenutuosa suuremalt jaolt ...
Viiendas oli jah palju flashbacke, aga minu arust oli isegi neljas jama.
Esimesed 3 on ühed 3 parimat filmi, mis nähtud. Nagu tõsine Rocky fänn olin.
Last edited by Forzelius on 18. September 2005, 21:04, edited 1 time in total.
-
Margus Kiis
- Teadmata kadunud

Enamused peavad just seda esimest Rocky filmi parimaks kogu seerias. Samas on räägitud, et just Rocky Balboa oli kõige sarnasem esimesele filmile ja parim alates originaalsest Rockyst. Tõesti, I osa oli väga hea. Oli palju emotsioone ja muud sarnast just viimase filmiga. Ja mainida tasub, et filmi lõpp oli just poksimatši lõpptulemuse osas sarnane nendel filmidel.
Rocky I:

Rocky VI:

Rocky I:

Rocky VI:

Ainus ja õige underdog film. Tõeliselt suurepärane stsenaarium. Kõik tegelased, suhted, dialoog, tegevused, motiivid on lihtsalt väga head. Stallone'i Rocky on väga muhe ja sümpaatne tegelane, arvestades ka ta vigu ja madalat elustiili. Kõik tegelased filmis on huvitavad ja reaalsete probleemide ja vigadega. Arvestades tegelaste iseloomu, olukorda ja käitumist, saab nendest alati aru, isegi kui nad käituvad halvasti. Bill Conti legendaarne muusika, Philadelphia äärelinna elu, seitsmekümnendate indiefilmi kaameratöö ja steadicam, kuulus Rocky jooksmis ja treenimis lõik "Gonna fly now" taustal. Filmis on tunda seda higi ja verd, mida Rocky poksiringis ja Stallone filmi tehes valas.
Hoolimata sellest, kuidas Hollywood on peale Rockyt hakanud tootma ja lörtsima neid underdog filme, jääb originaal Rocky alati värskeks ja huvitavaks.
Hoolimata sellest, kuidas Hollywood on peale Rockyt hakanud tootma ja lörtsima neid underdog filme, jääb originaal Rocky alati värskeks ja huvitavaks.
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand