Elina Pähklimägi teeb "Kättemaksukontoriga" lõpparve
Näitlejanna Elina Pähklimägi enam tuleval aastal "Kättemaksukontoris" kaasa ei tee, teatas TV3 meelelahutusportaal publik.ee vahendusel.
Loe täielikku tutvustust siit
Elina Pähklimägi teeb "Kättemaksukontoriga" lõpparve
ModeraatorCOLON Meeskond
Re: Elina Pähklimägi teeb "Kättemaksukontoriga" lõpparve
Good for her. Pole küll ühtegi osa näinud, kuid üsna sümpaatne tsikk on.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Las ma arvan - sa pole kordagi näosaadet vaadanud?Level kirjutasCOLONüsna sümpaatne tsikk on.
2st hooaega vaatasin küll.Pixie kirjutasCOLONLas ma arvan - sa pole kordagi näosaadet vaadanud?Level kirjutasCOLONüsna sümpaatne tsikk on.
Päevik | 2021

Pixie kirjutasCOLONLas ma arvan - sa pole kordagi näosaadet vaadanud?Level kirjutasCOLONüsna sümpaatne tsikk on.
Kui näosaadet sai vaadatud, siis delfi kommentaariumites sai loetud negatiivseid kommentaare põhiliselt Elina kohta & twitteris Sanderi kohta. Iga saade ..
Mis puutub KMK seriaali, siis minu lemmikumad osad on just need kust alates Häidi liitub Kättemaksukontoriga. Viimane hooaeg oli juba nõrk..i miss Frida..Freya mulle meeldib, aga Frida oli parem. Ja nüüd kui Elina lahkub..
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Pixie kirjutasCOLONLas ma arvan - sa pole kordagi näosaadet vaadanud?