Surmaralli 2
Death Race 2
Tegevus toimub enne 2008. aasta "Surmaralli" sündmusi ja räägib täpsemalt Frankensteini tegelasest, Carl Lucasest (Luke Goss), kes alustas pangaröövlina ja lõpetas Surmaralli ringrajal, kus ellu jäävad vaid kõige kõvemad ja kiiremad.
Täielikku tutvustust loe siit.
Surmaralli 2
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Üllatavalt heatasemeline järg / eellugu, eriti otse videol välja lastud madalaeelarvelise teose kohta. Väga hea supporting cast Ving Rhamesi, Sean Beani ja Danny Trejo näol, täitsa ilusad naised, üsna köitev lugu ja korralikult lavastatud märulistseenid. Meeldis, et ei korratud lihtsalt julmalt esimest osa, vaid võeti juba tuntud tegelane ja räägiti temast.
5,5/10
5,5/10
Ma olen mõelnud alati, et kas need vanad head kuldsed B filmid on teadlikult B filmid või randomis tekkinud B'd. Noh et kas lavastaja ja näitlejad löövad käsi kokku, et davai teeme nüüd ühe üle prahi B või on kõik ikka väljas tegemas A'd, aga lihtsalt tuleb hea B.
Anyway, tegemist oli hea B lootusega, A wannabeega, mis teeb kokku sita C.
Anyway, tegemist oli hea B lootusega, A wannabeega, mis teeb kokku sita C.
Tõesti üllatas, kui hästi see välja kukkus. Film on küll straight-to-dvd, kuid ütleks, et läbikukkunud see pole. Täitsa vaadatav, tutvustab Frankensteini minevikku, mis on omamoodi huvitav, eriti veel kui esimene DR oli meeltmööda. Selle filmi eesmärgiks pole tuua inimesteni wannabe esimese DRi ripoffi, vaid ... noh, tavalise popkornika, mis minu arust ei tahtnudki olla, nagu adi ütles, A filmina.
6/10
6/10
Re: Surmaralli 2
Mina ei ole näinud esimest osa ning eriti ei tekkinud teist filmi vaadates ka huvi esimest vaadata. Film tundus kohe väga julm, mis tuli ootamatult, eriti ei meeldi nii julmi filme vaadata ja eeldatavasti ei vaata seda filmi rohkem. Film oli siiski huvitav, kuigi Sean Beani tegelaskuju Markus Kane oli veidi igav, et
Näitlejate valik tundub teises filmis huvitavam, huvitav näitleja tundub Luke Goss.
Huvitama hakkas, kas Danny Trejo tätoveeringud oli lihtsalt joonistatud kehale või olid päris tätoveeringud tal kehal, aga ise arvan, et olid päris kuna Danny Trejo mõjub sellise inimesena, kes on lasknud ennast täis tätoveerida.
Hindeks annan 8/10.
Spoiler :
Näitlejate valik tundub teises filmis huvitavam, huvitav näitleja tundub Luke Goss.
Huvitama hakkas, kas Danny Trejo tätoveeringud oli lihtsalt joonistatud kehale või olid päris tätoveeringud tal kehal, aga ise arvan, et olid päris kuna Danny Trejo mõjub sellise inimesena, kes on lasknud ennast täis tätoveerida.
Hindeks annan 8/10.