Mina, spioon

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Mina, spioon

Post by Cochrane »

Mina, spioon
I Spy (2002)

Ülisalajase spionaažilennuki prototüüp langeb relvakaupmehe Arnold Gundari kätte (Malcolm McDowell). Kuna parim CIA agent on hetkel hõivatud, saab salaagent Alex Scott (Owen Wilson) ülesande Gundari budapesti peakorterisse pääseda. Kuid selleks vajab ta keskkaalutšempioni Kelly Robinsoni (Eddie Murphy) abi, kes seal maailmameistrivõistlustel osalema peab. Nagu ikka, ei suuda sellised olude sunnil kokku sattunud partnerid üksteist silmaotsaski kannatada. Kuid kuna inimkonna saatus võib nende edust sõltuda, ei jää neil muud üle, kui läbi tüli eduni võidelda.
Film on uusversioon sarjast, mis jooksis aastatel 1965 - 1968 ja kus Alex Scotti mängis Bill Cosby.

Loe täielikku tutvustust siit
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

väga hea film, sooitan kõigile, käisin kinos vaatamas üle kahe korra, nii eddie murphy kui ka owen wilson on vägagi koomilised
ImageImageImage
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Minu arust täielik mõtetus. Naersin ainult korra .. ja seda ka aint poole suuga. Ei soovitaks kellelegi. Seda filmi vaadates ma küll millegi võrra rikkamaks ei saanud. Minu jaoks tõestas veelkord Eddie Murphy allakäiku ...
JConstantine
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

I Spy

Post by JConstantine »

Ostsin eksitusega video vaatasin korra väga saast film. Ei soovitaks kellegile filmi sõbrale. Aga neile kyll kellele meeldivad Eddie Murphy filmid ehk siis mõttetud komöödiad.:shock:
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

ega eddie murphy ainult mõttetuid komöödiaid ei tee, näiteks see mis ta nick nolte'ga tegi "48 hours" oli küll hea
ImageImageImage
Post Reply