Mis lugu hetkel mängib?
ModeraatorCOLON Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
Ouyeah, traditsiooni mõttes olen seda juba mitu aastat muude tegevuste taustaks kuulanud, sellel aastal aga unustasin täiesti, et just täna AH raadiost mängib...Garli kirjutasCOLONMitte, et ma muidu sellist sülti kuulaks, aga hetkel kuulan pulli pärast R2 aastahiti saadet, mis nooremana oli iga aasta lõpus üks oodatumaid asju mul.
Aga tjuun in. Eesti ja välismaa 14 parimat veel tulekul.IlseV kirjutasCOLONOuyeah, traditsiooni mõttes olen seda juba mitu aastat muude tegevuste taustaks kuulanud, sellel aastal aga unustasin täiesti, et just täna AH raadiost mängib...Garli kirjutasCOLONMitte, et ma muidu sellist sülti kuulaks, aga hetkel kuulan pulli pärast R2 aastahiti saadet, mis nooremana oli iga aasta lõpus üks oodatumaid asju mul.
Mhm, äkki peakski. Screw the movie, mida praegu vaatan.Garli kirjutasCOLONAga tjuun in. Eesti ja välismaa 14 parimat veel tulekul.IlseV kirjutasCOLONOuyeah, traditsiooni mõttes olen seda juba mitu aastat muude tegevuste taustaks kuulanud, sellel aastal aga unustasin täiesti, et just täna AH raadiost mängib...Garli kirjutasCOLONMitte, et ma muidu sellist sülti kuulaks, aga hetkel kuulan pulli pärast R2 aastahiti saadet, mis nooremana oli iga aasta lõpus üks oodatumaid asju mul.
Teemasse, ka siis: hetkel mängib R2 AH
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- AsukohtCOLON Tallinn
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Aphex Twin - [Richard D. James Album #08] Yellow Calx
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
The Doors - The Crystal Ship (version by George Winston)
Tohutult ilus! Väga-väga hea cover. Üks väheseid, mis küündib originaali tasemele.
Võimas!
http://www.youtube.com/watch?v=ByfcwjrCGQQ
Tohutult ilus! Väga-väga hea cover. Üks väheseid, mis küündib originaali tasemele.
Võimas!
http://www.youtube.com/watch?v=ByfcwjrCGQQ

Vennaskond - Taksosõit
mõnusa draiviga
mõnusa draiviga
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- AsukohtCOLON Tallinn
- Spellbound
- Ristiisa