Oliver Twist
Moderator: Meeskond
Oliver Twist
Oliver Twist
Oliver Twist
Kui noor Oliver Twist (Barney Clark) vabaduse ja õnne otsingul Londonisse jõuab, on tema selja taga terve haletsusväärne karjäär: orbudekodu, vaestemaja ja õpilane hirmuäratava surnumatja juures. Kuid lootus pealinnas paremat elu leida taandub uute probleemide ees, sest seal satub ta kurikuulsa jõuguboss Fangini (Ben Kingsley) käpa alla! Nähtavasti peab Oliver enne õnne leidmist veel palju seiklusi läbi elama.
Täielikku tutvustust loe siit.
Oliver Twist
Kui noor Oliver Twist (Barney Clark) vabaduse ja õnne otsingul Londonisse jõuab, on tema selja taga terve haletsusväärne karjäär: orbudekodu, vaestemaja ja õpilane hirmuäratava surnumatja juures. Kuid lootus pealinnas paremat elu leida taandub uute probleemide ees, sest seal satub ta kurikuulsa jõuguboss Fangini (Ben Kingsley) käpa alla! Nähtavasti peab Oliver enne õnne leidmist veel palju seiklusi läbi elama.
Täielikku tutvustust loe siit.
Nõustun Robertiga. See oli küll igav :shock: Aga nohh, nii igav vast mitte, et kohe saalist ära läheks. Ja pealegi ma käisin klassi ja paraleelklassiga koos. Aga jahh.....Eks meie klassi poisid ikka lärmasid seal :lol: :lol: Ei vedanud neil teistel, kes just sellel päeval ja kellal otsustasid seda vaadata :roll:
See on minu arvamus ja keegi ei solvu ;)
Kaisukaru wrote:Nõustun Robertiga. See oli küll igav :shock: Aga nohh, nii igav vast mitte, et kohe saalist ära läheks. Ja pealegi ma käisin klassi ja paraleelklassiga koos. Aga jahh.....Eks meie klassi poisid ikka lärmasid seal :lol: :lol: Ei vedanud neil teistel, kes just sellel päeval ja kellal otsustasid seda vaadata :roll:
Suht-tatt klass teil siis. Mis klassis käid siis? Ja no kui see nii kehv on, siis kahtlen kas lähen üldse vaatama.

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Hahaahaa...Ega kõik ei olegi tatid...No paar tegelast on ja B klassis on neid veel rohkem. Hahahaaa...Ãks tagumisest reast tahtis kuhugi alla minna ja vend pani kaks kukerpalli...
Eino sa võid ju minna vaatama. Ega see nii hull ka nüüd ei olnud :wink:
Aaa unustasin lisada. Kuuendas :wink:
Aaa unustasin lisada. Kuuendas :wink:
See on minu arvamus ja keegi ei solvu ;)