+2IlseV kirjutasCOLONingrids kirjutasCOLONviimastel nädalatel olen kilode kaupa mandariine sisse ajanud endale, nagu ikka..igal aastal..samal ajal..ja ära ka ei tüüta+1Jolt kirjutasCOLONSama siin, söön hetkelgi. Jah, selgelt lemmikpuuvili.
Söök
ModeraatorCOLON Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Praadisin pelmeene.. liiga palju vist. Kohe lähen lõhki.
PS! Sõin ise ka eelmine nädal ohtralt mandariine.
PS! Sõin ise ka eelmine nädal ohtralt mandariine.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- PostitusiCOLON 4788
- LiitunudCOLON 01. Detsember 2009, 23:12
Jäätis, vanilje. Moos, toor-, maasika. Kohv, pätikas, piimaga.
Nende kolme kombo-koostöös tuli meelde, kuidas hiljuti ühel sünnipäeval (?) samamoodi vaniljejäätist kõik limpsisid ning mina vaatan, et ohhoho, üks tuttavatest on midagi kakaosarnast sellele valgele-puhtalt-eriti-mittesöödavale-külmutisele peale raputanud. Küsisin temalt siis otse, kus't sai, aga selgus, et tüüp oli kohvipuru, jah, sedasama vastikut kohvipuru, mille üks teragi mind pätika joomisel kiruma võib ajada, peale raputanud oli. Anyways, täna tekkis huvi järgi proovida, aga viimasel hetkel muutsin meelt, kuigi kohvimaitse võiks teooriakohaselt vaniljega iseenesest sobida.
Nende kolme kombo-koostöös tuli meelde, kuidas hiljuti ühel sünnipäeval (?) samamoodi vaniljejäätist kõik limpsisid ning mina vaatan, et ohhoho, üks tuttavatest on midagi kakaosarnast sellele valgele-puhtalt-eriti-mittesöödavale-külmutisele peale raputanud. Küsisin temalt siis otse, kus't sai, aga selgus, et tüüp oli kohvipuru, jah, sedasama vastikut kohvipuru, mille üks teragi mind pätika joomisel kiruma võib ajada, peale raputanud oli. Anyways, täna tekkis huvi järgi proovida, aga viimasel hetkel muutsin meelt, kuigi kohvimaitse võiks teooriakohaselt vaniljega iseenesest sobida.