Sinisesse sügavikku
ModeraatorCOLON Meeskond
-
Taavi
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 1180
- LiitunudCOLON 17. Jaanuar 2005, 01:29
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Sinisesse sügavikku
Sinisesse sügavikku
Into the Blue
Noored sukeldujad avastavad Bahama vetes merepõhjast alla kukkunud kaubalennuki vraki. Uskumine, et nad on leidnud enda elu varanduse, kaob aga peagi, kui tuleb välja, et vrakki on pikka aega otsinud ka ohtlikud kurjategijad. Nüüd ei suuda noored otsustada, mida leituga edasi teha. Enne enda tegevuses selgusele jõudmist avastavad nad aga, et on ise jahitavateks muutunud ...
Täielikku tutvustust loe siit.
Into the Blue
Noored sukeldujad avastavad Bahama vetes merepõhjast alla kukkunud kaubalennuki vraki. Uskumine, et nad on leidnud enda elu varanduse, kaob aga peagi, kui tuleb välja, et vrakki on pikka aega otsinud ka ohtlikud kurjategijad. Nüüd ei suuda noored otsustada, mida leituga edasi teha. Enne enda tegevuses selgusele jõudmist avastavad nad aga, et on ise jahitavateks muutunud ...
Täielikku tutvustust loe siit.
-
-Wedding-
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 2
- LiitunudCOLON 09. November 2005, 18:24
- AsukohtCOLON Rapla
Into The Blue oli jah hea film,
aga kõik kes viitsivad saatku enda lemmikud 10 filmi nimed minu e-maili aadressile Smith90@hot.ee
Suured tänud kõigile aga jah Into The Blue rlz
aga kõik kes viitsivad saatku enda lemmikud 10 filmi nimed minu e-maili aadressile Smith90@hot.ee
Suured tänud kõigile aga jah Into The Blue rlz
Kogun Filme, Plakateid, ja kÃĩike filmidega seonduvat!
-
Mannukas00
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 26
- LiitunudCOLON 14. November 2005, 18:13
- AsukohtCOLON tallinn
-
Mannukas00
- Teadmata kadunud

- PostitusiCOLON 26
- LiitunudCOLON 14. November 2005, 18:13
- AsukohtCOLON tallinn
Sry, et küsin, aga mis poindiga, sa saad siin ka ju seda küsida, ei usu, et keegi eriti viitsib sulle seda meili peale saata.-Wedding- kirjutasCOLONInto The Blue oli jah hea film,
Suured tänud kõigile aga jah Into The Blue rlz![]()

- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Ootused olid kõvasti halvemad, aga õnneks oli tegu igati vaadatava meelelahutustööstuse produktiga, veealused stseenid on kiitust väärt ja üldiselt ei saa näitlejate üle ka suurt viriseda, kuigi minu arvates püsibki Jessica Alba talent nende "ihu näitamise filmides" osalemisega varjus (õnneks Sin City roll oli juba midagi tõsisemat). Ei veninud (läks lausa kiiresti) ja lõpp oli päris korralik, sisaldades ka mõnda päris valusat kohta. : )
5,5/10
5,5/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
- _eesti999_
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 548
- LiitunudCOLON 04. Detsember 2007, 21:18