Solarise keskuse kinosaalid taasavatakse homme
Moderator: Meeskond
Cinamon avab Solarises Eesti kaasaegseima kinokeskuse homme, mil kõik filmid on Cinamoni boonuskaardi omanikele tasuta. Pileteid jagatakse vaid Solarise keskuse kinokassas samal päeval alates kella 10st kuni seanssidele kohti jätkub.
Täielikku uudist loe siit.
Cinamon avab Solarises Eesti kaasaegseima kinokeskuse homme, mil kõik filmid on Cinamoni boonuskaardi omanikele tasuta. Pileteid jagatakse vaid Solarise keskuse kinokassas samal päeval alates kella 10st kuni seanssidele kohti jätkub.
Täielikku uudist loe siit.
http://www.cinamon.ee/newsletter/newsle ... iri_01.jpg
Käisin täna boonuskaardi järel, et poleks homme sellega jebimist. Lähen 10'ks kohale, saab siis näha, kui suur hullumaja on. Tasuta!!!
Käisin täna boonuskaardi järel, et poleks homme sellega jebimist. Lähen 10'ks kohale, saab siis näha, kui suur hullumaja on. Tasuta!!!
Forza wrote:Mida rauls mõtles, et Brüno on neli korda tasuta? Ühele seansile saab tasuta ju.
Ma mõtlesin seda, et film nimega "Brüno" linastub neljal korral ja üksõik, millise seansi valid, on see tasuta. Ega ma nii loll ka pole.
Minul jäi täna (tasuta) Cinamonis paraku käimata.
Last edited by rauls on 12. November 2009, 20:32, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
rauls wrote:Forza wrote:Mida rauls mõtles, et Brüno on neli korda tasuta? Ühele seansile saab tasuta ju.
Ma mõtlesin seda, et film nimega "Brüno" linastub neljal korral ja üksõik, millise seansi valid, on see tasuta.
Võib-olla vaataksin seda uuesti, kui nad natuke peale maksaksid.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Tahtsin "Taevast sajab lihapalle" vaatama minna, et Cinamoni 3D süsteemid ülekontrollida, kuid kahjuks jõudsin Solarisse 2-3 minutit peale seansi algust ning ma ei taha filmi poole pealt näha. Pealegi ma ise vihkan seansile hilinejaid...
Aga ma ei pidanud paljuks pool tundi oodata, Solarise WC-d ja toidupoodi kasutada ning siis "Püha Tõnu kiusamist" teist korda vaatama minna.
Aga ma ei pidanud paljuks pool tundi oodata, Solarise WC-d ja toidupoodi kasutada ning siis "Püha Tõnu kiusamist" teist korda vaatama minna.
Püha Tõnu seansil polnud vist poolt saaligi täis. Poleks uskunud, et huvi nii väike on. 3-4 in. läksid üldse poole pealt minema.
Kuidas teistel filmidel oli? Ei imestaks, kui Videvik oli viimse kohani täis...
Kusjuures film oligi 2. saalis (Saku), kus lagi alla kukkus. Kartsin natukene.
Kuidas teistel filmidel oli? Ei imestaks, kui Videvik oli viimse kohani täis...
Kusjuures film oligi 2. saalis (Saku), kus lagi alla kukkus. Kartsin natukene.
Last edited by Soprano on 13. November 2009, 00:55, edited 1 time in total.