Eks septembris või oktoobris ole näha.
Püha Tõnu kiusamine
ModeraatorCOLON Meeskond
Umm... Cannes filmifestival algas paar päeva tagasi ja sinna pääsemiseks oleks pidanud žüriile filmikoopia juba aasta alguses saatma ning siis polnud film lihtsalt valmis. Aga ära muretse, Septembris minnakse jälle Veneetsiasse nagu tehti kaks aastat tagasi Sügisballiga.rauls kirjutasCOLONKahju, et Cannes’i võistlusprogrammi ei kandideerita. Ma usun sellesse filmi palju. See lihtsalt peab väga hea olema!
Eks septembris või oktoobris ole näha.
Väga asjalik kodukas.eerik kirjutasCOLONKoduleht on nüüd üleval: http://www.thetemptationofsttony.com/
Õunpuu pidi täna OP'i saates ka olema. Peale AK'd ETVst.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kardan, et ei õnnestu. Saal on segaduse tõttu üle broneeritud, seda isegi vaid kutsetega seansi puhul. Vähetähtsatelt, nagu näiteks mina, paluti viisakalt mõistvat suhtumist ja mitte kohale ilmuda, kuigi olin esialgses kutsesaajate listis. Lubati loobumise korral vastutasuks napsu pakkuda. He he!rauls kirjutasCOLONEi tea, millal siis Tallinna kassad avatakse? Heameelega ostaks juba laupäevaks ära.