Kultuurikeskus Solaris avatakse 9. oktoobril
Moderator: Meeskond
Tallinna kesklinna rajatava kultuuri- ja meelelahutuskeskuse Solaris avamiseni on jäänud veel 100 päeva, vahendas "Aktuaalne kaamera".
Täielikku uudist loe siit.
Tallinna kesklinna rajatava kultuuri- ja meelelahutuskeskuse Solaris avamiseni on jäänud veel 100 päeva, vahendas "Aktuaalne kaamera".
Täielikku uudist loe siit.
Saab hakata rohkem vaatamas käima korralikke filme! Kogu PÖFF saab ka nüüd toimuma ainult normaalsetes tingimustes. Solarise avamine on minu jaoks üldse üks parimaid asju Eesti kultuuris sel sajandil. Tulevikus kahaneb selgelt igast tobedate kassahittide arv minu kinoelamuste hulgast. Tore oleks kui avafilmiks oleks "Püha Tõnu kiusamise" Eesti esilinastus.
Ei tea, kas see on lihtsalt kokkusattumus, aga tänases sopalehes on üks lause justkui minu kirjutatud.
Mina kirjutasin:
Solaris keskus on sõlminud pikaajalise lepingu Pimedate Ööde Filmifestivaliga ning 2010. aasta detsembris korraldatakse seal Euroopa Filmiauhindade tseremoonia.
Sopaleht kirjutas:
Solaris on sõlminud pikaajalise lepingu Pimedate Ööde filmifestivaliga ning 2010. aasta detsembris korraldatakse seal Euroopa filmiauhindade tseremoonia.

Mina kirjutasin:
Solaris keskus on sõlminud pikaajalise lepingu Pimedate Ööde Filmifestivaliga ning 2010. aasta detsembris korraldatakse seal Euroopa Filmiauhindade tseremoonia.
Sopaleht kirjutas:
Solaris on sõlminud pikaajalise lepingu Pimedate Ööde filmifestivaliga ning 2010. aasta detsembris korraldatakse seal Euroopa filmiauhindade tseremoonia.
eerik wrote:Ei tea, kas see on lihtsalt kokkusattumus, aga tänases sopalehes on üks lause justkui minu kirjutatud.
Mina kirjutasin:
Sopaleht kirjutas:
Ja sulle ei viidatudki. Kuradi Õhtuleht.
Esimesel õhtul saab minna Kontserdimajja Francis Goyat ja Tallinna Kammerorkestrit kuulama minna.
Käisin eile Solarist kaemas ja esimene asi, mis hämmastas oli see kuivõrd palju on veel tegemata. Kihla ei taha vedada, arvestades eestlaste visadust, aga kui kuu aja pärast on avamine, siis see viimane sprint tuleb olema kuradima vaevarikas. Ja nagu artiklis öeldud, ei lõpe päev kell 17. Tõenäoliselt tehakse viimistlustöid, kui ehitajad oma asjad valmis saavad, kuni 9. oktoobrini välja ja seda ööpäeva ringselt, sest teha on veel sitaks. Need pildid Päevalehe artiklis ei anna kuigi õiget ülevaadet olukorra kohta.
Tegime seal u. 6 tundi tööd, selle rahvaga kes tavaliselt kohalikud kontserdid kokku paneb, vedades tehnikat ja metallist ehitusmaterjali 4-ndale korrusele. Stuffi sai veetud vist igasse kinosaali, kui õigesti lugesin ja ka mujale. Mööda treppe kõike seda vedada oli ikka ilge kepp, sest majas ei tööta veel ükski lift, kui ma ei eksi.
Tegime seal u. 6 tundi tööd, selle rahvaga kes tavaliselt kohalikud kontserdid kokku paneb, vedades tehnikat ja metallist ehitusmaterjali 4-ndale korrusele. Stuffi sai veetud vist igasse kinosaali, kui õigesti lugesin ja ka mujale. Mööda treppe kõike seda vedada oli ikka ilge kepp, sest majas ei tööta veel ükski lift, kui ma ei eksi.