Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

ModeraatorCOLON Meeskond

BUTTON_POST_REPLY
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1816
LiitunudCOLON 13. August 2008, 20:12

Postitus Postitas IlseV »

Ma tegelikult ootan isegi ülikooli, kui suudaks vaid selle õige ala leida. Töönarkomaan või mitte, aga selline vabam ja isevalitud graafik tundub oi-kui-palju mõnusam kui gümnaasium, kus klassijuhataja mööda koridore sind taga ajab, nõudes puudumistõendeid võimidaiganes muud.

PiiEss: Kuratlik kuuesaja kuuekümne kuues postitus.
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg
PostitusiCOLON 188
LiitunudCOLON 21. Detsember 2008, 02:00

Postitus Postitas Six-Fo »

IlseV kirjutasCOLONMa tegelikult ootan isegi ülikooli, kui suudaks vaid selle õige ala leida. Töönarkomaan või mitte, aga selline vabam ja isevalitud graafik tundub oi-kui-palju mõnusam kui gümnaasium, kus klassijuhataja mööda koridore sind taga ajab, nõudes puudumistõendeid võimidaiganes muud.

PiiEss: Kuratlik kuuesaja kuuekümne kuues postitus.
Mul tõsisem korraarmastaja klassijuhataja niiet nõustun 100% :) . Ta ei aksepteeri kohe üldse kui terve kooliaasta jooksul kasvõi ükskord koolist siiber saab ja viimasest tunnist jalga lasen.

Just see mulle ei meeldigi et klassijuhataja vanemat mängib ja moraali lugema hakkab või sundima :pööritus: .
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 5960
LiitunudCOLON 08. November 2008, 08:40

Postitus Postitas Ronet »

Lizzahy, Zooey fänn? :]
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 3667
LiitunudCOLON 06. Märts 2008, 16:38

Postitus Postitas Rain »

Six-Fo kirjutasCOLON
IlseV kirjutasCOLONkus klassijuhataja mööda koridore sind taga ajab, nõudes puudumistõendeid võimidaiganes muud.
Mul tõsisem korraarmastaja klassijuhataja niiet nõustun 100% :) . Ta ei aksepteeri kohe üldse kui terve kooliaasta jooksul kasvõi ükskord koolist siiber saab ja viimasest tunnist jalga lasen.

Just see mulle ei meeldigi et klassijuhataja vanemat mängib ja moraali lugema hakkab või sundima :pööritus: .
Heh, eelmise õppeaasta klassijuhataja oli mul ikka natukene... kergeusklik või umbes nii. Ma puudusin mingi 13 tunnist vist, ja klassale ütlesin, et ma olin võistlustel ja arsti juures, ja ta ei tahtnud mingeid tõendeidki. :) Aga see aasta tuleb uus klassijuhataja. :?
Lizzahy
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
PostitusiCOLON 23
LiitunudCOLON 24. August 2009, 12:00
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Lizzahy »

Level kirjutasCOLONLizzahy, Zooey fänn? :]
Jaa, ikka! : )
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

LiveForThis ja Spellbound ongi kaksikud, samalt ip'lt teevad postitusi!!!1!!!11111
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
PostitusiCOLON 8748
LiitunudCOLON 06. Jaanuar 2007, 05:24
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Soprano »

Forza kirjutasCOLONLiveForThis ja Spellbound ongi kaksikud, samalt ip'lt teevad postitusi!!!1!!!11111
Mida olengi algusest saadik rääkinud!
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

See on siiamaani minu jaoks spekulatsioon olnud, pole ise viitsinud ip'd järgi tšekata. Ralf on ka midagi sellesarnast rääkinud.

Aga what's the deal, guys? Olete vennad või mis?
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 2195
LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
AsukohtCOLON Lõuna-Korea

Postitus Postitas lostinthemist »

Haha, mul oli just lõppenud õppeaastal üle 70 põhjendamata puudumise. :)) Kokku puudusin vist 150 tundi. Nt. vahel lasin viimase tunni üle, et minna kinno - nii nägin ära "The Boat that Rocked" jne.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
hau
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 4195
LiitunudCOLON 12. Veebruar 2006, 17:22
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas hau »

AvP_75 kirjutasCOLONHaha, mul oli just lõppenud õppeaastal üle 70 põhjendamata puudumise. :)) Kokku puudusin vist 150 tundi. Nt. vahel lasin viimase tunni üle, et minna kinno - nii nägin ära "The Boat that Rocked" jne.
Hah. Ma lasin omal ajal isegi nii üle, et minna koju ja vaadata Lost ära ja tulin veel kooli tagasi. Põhjendatud puudumine.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
PostitusiCOLON 3667
LiitunudCOLON 06. Märts 2008, 16:38

Postitus Postitas Rain »

Ma hoian oma puudumisi 15-ne piires, kuna minu koolis saab üle 15 puudumisega käskkirja. :)
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1147
LiitunudCOLON 30. Märts 2007, 19:28
AsukohtCOLON Soome,Kotka

Postitus Postitas Nowitzki »

Mul oli kutsekas teisel kursusel puudumisi kusagil 300 lähedal,yle 100 oli neist p6hjuseta(enamus korrad sai arstile valetatud et t6end saada).
Rakvere kutsekas oli muidugi hea elu seal v6is mingi 5 käskkirja julgelt saada ilma et välja oleks visatud.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 4885
LiitunudCOLON 16. Juuli 2009, 22:48
AsukohtCOLON Paide

Postitus Postitas CM-Girl »

Oo. sa Käisid Rakvere kutsekas. Julm. :D

Mis puutub käskkirjadesse siis ise sain 2 oleks äärepealt 3 ka saanud aga vedas,oleks 3 tulnud oleks koolist lennanud ka.
On õpetajale,arstile valetatud.Ema käekirja võltsitud. Pole uhke selle üle.
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1147
LiitunudCOLON 30. Märts 2007, 19:28
AsukohtCOLON Soome,Kotka

Postitus Postitas Nowitzki »

Oo. sa Käisid Rakvere kutsekas. Julm.
mhmh ;-)
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg
PostitusiCOLON 188
LiitunudCOLON 21. Detsember 2008, 02:00

Postitus Postitas Six-Fo »

Ma olen kooliaastate jooksul ikka oma 2 põhjuseta puudumist teinud, nendegi eest saan klassijuhatajalt niimoodi sõimata et vaat et tahab koolist välja visata :pööritus: . Ja no tundidest kus võin suht kindel olla et puudumist kirja ei panda lasen ka vahest jalga.
BUTTON_POST_REPLY