Kuidas oli?Soprano kirjutasCOLON Two Lovers
Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
ModeraatorCOLON Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Aga ühe sõnaga?Soprano kirjutasCOLONKirjutan tänase päeva jooksul arvamuse.
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Siis on küll toreSoprano kirjutasCOLON Hea.
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2036
- LiitunudCOLON 02. Märts 2005, 19:30
võõrad (2008) - filmi nägin nii, et polnud sellest varem sõnagi kuulnud, seega puudusid nii ootused kui ka eelarvamused. osalistest tundsin nägupidi vaid liv tylerit. scott speedman ei tulnud kohe kusagilt tuttav ette, kuigi nime nagu oleksin kuulnud. lavastajale oli film märkimisväärseks debüüdiks.
filmiga jäin ülimalt rahule. sissetungimise-temaatika mõjub filmis värskelt ja modernselt. kuigi lugu algab veidi venivalt, näitab lavastaja peagi oma oskusi pinge kruvimises. ühtlasi ei mäleta ma, millal viimati nägin niivõrd hästi ajastatud ehmatuskohtadega õudusfilmi.
ühesõnaga - mulle meeldis! tubli pingutus keset tunduvalt loiumaid õudekatseid, mida kinodes aasta ringi jookseb.
8/10
p.s. - plaanitakse ka järge 'võõrad 2', lavastajapuldis peaks ilmselt olema taas bryan bertino, kuid ma ei pooldaks liv tyleri esinemist järjes. hetkel on ta rumored...
filmiga jäin ülimalt rahule. sissetungimise-temaatika mõjub filmis värskelt ja modernselt. kuigi lugu algab veidi venivalt, näitab lavastaja peagi oma oskusi pinge kruvimises. ühtlasi ei mäleta ma, millal viimati nägin niivõrd hästi ajastatud ehmatuskohtadega õudusfilmi.
ühesõnaga - mulle meeldis! tubli pingutus keset tunduvalt loiumaid õudekatseid, mida kinodes aasta ringi jookseb.
8/10
p.s. - plaanitakse ka järge 'võõrad 2', lavastajapuldis peaks ilmselt olema taas bryan bertino, kuid ma ei pooldaks liv tyleri esinemist järjes. hetkel on ta rumored...
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
"Batman: Mask of the Phantasm"
100x parem kui kõik live action filmid. 10/10
100x parem kui kõik live action filmid. 10/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
The Phantom of the Opera (2004)
Selle filmiga seoses pean esimest korda ytlema jumal tänatud et Travolta ei ytles Phantomi osale ja teda siin filmis ei olnud,karta on et ta oleks filmi ära rikkunud,Butler oli lihtsalt nii hea siin.
Rossum oli filmi tegemis ajal 16a samas kui Butler oli 34a ja Wilson 30a ei tea kas neil väheke imelik ei olnud suudlemis steene teha
8/10
Selle filmiga seoses pean esimest korda ytlema jumal tänatud et Travolta ei ytles Phantomi osale ja teda siin filmis ei olnud,karta on et ta oleks filmi ära rikkunud,Butler oli lihtsalt nii hea siin.
Rossum oli filmi tegemis ajal 16a samas kui Butler oli 34a ja Wilson 30a ei tea kas neil väheke imelik ei olnud suudlemis steene teha
8/10
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn