võrratu etendus, aga kappel/nõgisto, kes tegid parimat kraami, said selle etendusega naha üle kõrvade. RUJA parim proge nagu lood 'mis saab sellest loomusevalust', 'kaks pihtimust', 'põhi, lõuna, ida, lääs' ja 'ahtumine' kuulajate kõrvu ei hellitanud...Jolt kirjutasCOLONDude, RUJA etendusel käisid, oled hiljem DVD pealt vaadanud? See on täiesti fantastiline kraam ja ilmselt parim etendus, mis Eestis iialgi lavastunud. Võigemasti Rannap on sama detailne ja sama hull absoluut, kui Ledgeri Joker. Muusika on muidugimõista super ja täiesti imetlusväärselt suudavad nad katta kogu Ruja ajaloo, niivõrd lühikese ajaga. See suht kallis DVD on väärt igat krooni.
Ma ei tea küll, et kuidas esmavaatamine DVDlt on, ise nägin esimest korda teatrilavalt ja nii tundus mastaap MEELETU. Lindistust vaadates võib kogu asi tegelikust veidi väiksem tunduda. Üldplaanid ehk päästavad.
Mis lugu hetkel mängib?
ModeraatorCOLON Meeskond
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2036
- LiitunudCOLON 02. Märts 2005, 19:30
Eks ole ju, Alender ja Rannap on oluliselt meeldejäävamad karakterid ka päriselus ja etendus ammutas igas võimalikus variandis energiat pigem neist.
Nõgisto minu meelest niivõrd varju ei jäänud, kogu tema kvaliteetmuusika tegemise tahe oli küllalt selgelt väljatoodud ja "Sa oled mul teine" ("...Reiiiiinuuuuuu") klappis väga hästi narratiivi.
Mulle ka Sergo Varese (muidu on ta No etendustes alati üks sümpaatsemaid) Alender nii väga ei meeldinud. Ta oli enamus aega lihtsalt nagu purjakil - ja samas, see ETV arhiivimaterjal oli siiski üllatavalt ligilähedane, igasugustelt žestidelt ja miimikalt. Etenduse lõpp ja Ruja lõpp kuskil lambakarjaste mägikülas... sealt jäi mulle just Vares kõige enam meelde. Nii kummituslikult tühi pilk. Võigemast omas siiski kõik teised ära, ta hoidis publiku tähelepanu täieliku kontrolli all, ka üksinda tühjal laval seistes.
Mängib Sigur Ros - Innķ mér syngur vitleysingur. Liiga hullult positiivne lugu.
Nõgisto minu meelest niivõrd varju ei jäänud, kogu tema kvaliteetmuusika tegemise tahe oli küllalt selgelt väljatoodud ja "Sa oled mul teine" ("...Reiiiiinuuuuuu") klappis väga hästi narratiivi.
Mulle ka Sergo Varese (muidu on ta No etendustes alati üks sümpaatsemaid) Alender nii väga ei meeldinud. Ta oli enamus aega lihtsalt nagu purjakil - ja samas, see ETV arhiivimaterjal oli siiski üllatavalt ligilähedane, igasugustelt žestidelt ja miimikalt. Etenduse lõpp ja Ruja lõpp kuskil lambakarjaste mägikülas... sealt jäi mulle just Vares kõige enam meelde. Nii kummituslikult tühi pilk. Võigemast omas siiski kõik teised ära, ta hoidis publiku tähelepanu täieliku kontrolli all, ka üksinda tühjal laval seistes.
Mängib Sigur Ros - Innķ mér syngur vitleysingur. Liiga hullult positiivne lugu.
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Pissing Razors - Choices (ChrnicX Aggression)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1