Paistab hea olevat. Loodan, et sisu on võrreldav T2'ga, vähemalt samal tasemel.
Sam Worthingtoni olen näinud ainult Somersault'is. Nii Terminaatoriks kui Avatariks on tema suhtes suured lootused. Loodan, et Bale/Worthington moodustavad hea paari.
ModeraatorCOLON Meeskond

Eriti veel viimane osaSoprano kirjutasCOLONMuide Sarah Connor'i sari on viimasel ajal huvitavaks läinud...

Ee..põhimõtteliselt saan aru, mis mõtled aga ma siiski ei räägiks selle filmi puhul üldse T3'est. Kolmandast osast soovitan seda filmi vaatama minnes võtta kaasa ainult storyline'i. T3 lihtsalt..las olla seal kusagil. Alanud on uus aeg!!:Prauls kirjutasCOLONMina kardan ka, et stoori saab olema liiga mage. Ma ei tea, mis teised arvavad, aga minu arust 3. Terminator oli üks paras möga (sama arvan ka muide "Transformersite" kohta). Seega ootused just eriti suured pole.
Ja kuidas jääb nende filmidega ?Soprano kirjutasCOLONPaul Haggise nimi ei tee veel imesid. Ta meid varemgi petnud: http://www.imdb.com/title/tt0830515/
Üldjuhul olen nõus selle hinnanguga, aga võib ka minna vastupidi. Võibolla imeb, võibolla mitte. Kindlasti on parem, kui stsenariste on üks või siis paar, kes alati koos kirjutavad.hau kirjutasCOLONJa mida rohkem stsenariste seda segasem vesi.
Liiga palju märulit ja vähe sisu ?Forza kirjutasCOLONMiks Quantum of Solace pettumus oli.