Forum Cinemas sünnipäeval maksab kinopilet 16 krooni
Moderator: Meeskond
Eelmine aasta olid need sünnipäeva piletid ka mingi soodushinnaga? Kui, siis mitte niivõrd suurega vist. Igatahes, too kord suutsin mina varuda piletid No Countryle ja Sweeneyle.
See aasta polegi midagi väga vaadata, lisaks sellele lõppeb koolipäev alles kell 19:30. Mulle meeldib küll palju publikut, kes on filmilainel, kuid nendest umbselt täistopitud saalidest seda ilmselt ei leia.
See aasta polegi midagi väga vaadata, lisaks sellele lõppeb koolipäev alles kell 19:30. Mulle meeldib küll palju publikut, kes on filmilainel, kuid nendest umbselt täistopitud saalidest seda ilmselt ei leia.
- Spellbound
- Ristiisa

Otsustasin, et lähen siis kahte õudukat ja kahte sõjaga seotud filmi vaatama:
Valkyrie 11.05
Defiance 15.20
The Unborn 17.45
Friday the 13th 19.30
Kahte viimast osaliselt selle pärast, et käisin viimati väga ammu kinos õudukat vaatamas.
Valkyrie 11.05
Defiance 15.20
The Unborn 17.45
Friday the 13th 19.30
Kahte viimast osaliselt selle pärast, et käisin viimati väga ammu kinos õudukat vaatamas.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- lostinthemist
- Ristiisa

Spellbound pole vist Forza arvustust "The Unborni" kohta lugenud?
Ma ise jätsin võimaluse kasutamata, sest pole millegipärast huvi. "The Wrestlerit" saaks minna vaatama (18 piletit on alles), kuid jätan vahele; lähen teinekord, mil rahvast on saalis vähem.
Ja ega piletihind on Ekraanis päeval 30.- ja õhtul 50.-, et suurt soodust väga ka ei ole.
Ma ise jätsin võimaluse kasutamata, sest pole millegipärast huvi. "The Wrestlerit" saaks minna vaatama (18 piletit on alles), kuid jätan vahele; lähen teinekord, mil rahvast on saalis vähem.
Ja ega piletihind on Ekraanis päeval 30.- ja õhtul 50.-, et suurt soodust väga ka ei ole.
- Spellbound
- Ristiisa

AvP_75 wrote:Spellbound pole vist Forza arvustust "The Unborni" kohta lugenud?![]()
Olen lugenud küll seda ülimalt negatiivset arvustust aga ikkagi otsustasin oma silmaga ka ära näha. 16 krooni ka. Nii et kaotus pole suur. Ülejäänud filmid on kõik nähtud või lihtsalt ei paku huvi.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1