[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Möla! - - Filmiveeb.ee foorum
Õlle on terves Eestis hea, nii väike koht ka, et igal pool samad margid müügil. Mõtlesingi õllede puhul just Eesti kvaliteeti ja Eesti on minu arust Tšehhi, Leedu ja Saksamaaga Euroopas täiesti arvestataval positsioonil.
Ka seda õrnema soo teemat võib veidi üldisemalt võtta- Eesti on mitmetes "nimekirjades" selle koha peal esirinnas. http://www.travelersdigest.com/countrie ... _women.htm
Hkmm, ma jälle pahandan natuke:
Esiteks, foorumisse sisse logides pean seda miskipärast peale saladuslike postituste kadumist tegema vähemalt kaks korda, et ma tõepoolest end sisse logida saaks.
Teiseks, oranžid uute teadete märgid on kadunud (neid tõesti pole, kuigi korraks juba mõtlesin, et kas ma olen värvipimedaks jäänud).
Ma arvan, et see viga esineb sinul, sest mul on kõik korras - oranžid värvid on alles ja auto-login'iga ei esine probleeme. Kasutan Mozilla Firefox'i..