Terminaator: Lunastus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Risko
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Risko »

Püha müristus. Ehk suunas Bale oma raevu sellesse stseeni, mis parajasti käsil oli ning tulemuseks oli midagi suurepärast!
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Fckedup :(
Ma kaotasin suure hulga austusest, mis mul oli Christian Bale'i vastu - isiksusena. Tean varasemastki, et sellised perfektsionistid nagu Fincher ja Cameron ja keskkõikveel suudavad inimestel harjad turri ajada. Bale püüdleb ka alati maksimumi poole, seega pole väga imestada. Siiski, varasemast tundus ta mulle ülimalt muheda vennana.
Umbes nagu Chris Nolan - ma ei kujuta ette, et too tüüp võiks üleärrituda. Ent ometi toodab ta ülimat kvaliteeti.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Kes teab, äkki oli lihtsalt tegemist tema puhul millegi muuga kui ainult, et keegi ringi jalutas. Äkki olid omad probleemid ja see juhtum oli viimane piisk karikasse.
Aga noh, ebaprofessionaalne tõesti. Minu suhtumine temasse ei muutunud.
Selleks purskeks võis kes teab mis põhjus olla. Las inimene olla. :pööritus: Juhtub.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Lugemist ja vaatamist:
http://blog.wired.com/underwire/2009/01 ... -dire.html

Mis puutub sellesse audio klippi, siis kes ütles, et filmide tegemine on kerge ?! :))

Alati ei lähe töö lennates ja veatult nagu õlitatud mootor. See on harv juhus kui meie kõrvadeni jõuab selline kulissidetagune konflikt (audiona). Tavaliselt saab ainult lugeda nendest juhtumitest. Ma usun, et seda tuleb ette tihemini kui arvata oskame. Intervjuudes ja DVD lisades taolistest asjadest ei räägita üldjuhul. Kuigi nt. Alien 3'e lisaplaat näitas tõeliselt konarliku ja vaevalise tee filmi sündimisest, siiski mitte selliste pisitülideni välja. Kui üldine moraal on madal, siis on ta kindlasti väga stressirohke keskkond.

Võibolla oli Bale Nolani crew professionaalsusega nii ära harjunud, et selle tüübi koperdamine paistis talle eriti silma. Saab ainult spekuleerida, kui ise pealt ei näe. Näitlejal pole kindlasti kerge, kui on vaja keskenduda ja tegelasse süüvida kõige selle virvarri keskel (inimesed off-camera, fake set - kogu see illusioon). Crew peab olema samal leheküljel eriti kui kaamerad käivad ja ka siis kui nad ei käi. Ma paneksin selle rohkem DP ebaprofessionaalsuse selga, kui Bale'i temperamendi.
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

Kes teab, äkki ta ongi selline asshole? Eks need Hollywoodi näitlejad ühed ülemakstud primadonnad ole.
Ekraanil on Bale täitsa hea.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Bale mulle asshole'i muljet ei jäta. Enda tööski on ette tulnud olukordi, kus kellegi amatöörlik käitumine teeb teistele lisatööd. Loomulikult ajab see vihale, eriti kui tegemist on raske füüsilise tööga. Kui päev on pikk, inimene on väsinud ja siis mingi turakas saab eriliselt lolli teoga hakkama, siis pole kuigi raske enesekontrolli kaotada.

Ma muidu väga vaoshoitud ja viisakas inimene üldjuhul, aga oma töö juures olen tähele pannud, et kopa võib ette visata ka kõige väiksem tagasilöök või äpardus. :-)
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Bale on minu jaoks üdini sümpaatne. Kui teda miski närvi ajas, siis ei usu, et see oli niisama vaid ikka tulenes sellest, et häiriti tema tööd, mis hetkel võis nõuda ääretult suurt tähelepanu ja pühendumist. Ta lihtsalt ei tundu inimesena, kes läheb kergesti tühja asja pärast närvi.
Ja Terminator Salvation rokib kindlasti sajaga 8)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

minu paha, et alguses valgustaja ütlesin. Kui tegu oli peaoperaatoriga, siis oli selleks Shane Hurlbut?

Image
:(
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Härra Hurlbut jah, aga vahepeal heidetakse tuld ka Bruce Franklini peale ja kui Bale küsib McG käest, et mida sul selle kohta öelda on, siis tema lausub selle peale, et ei näinud, mis täpselt juhtus. Mis kuradi lavastaja see veel on? Režissöör peaks ikka ju kõike kontrolli all hoidma. Bale käitub muidugi väga lapsikult, aga samas saan ma ka aru, tegu on ju üle saja miljoni dollari maksva projektiga, kui mingi otu kuskil ette kardab läheks ma ka turri.
Eestlane
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Eestlane »

No Schwarzenegger = fail
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Mina sain küll suure kõhutäie naerda. Kusjuures, koomiline on ka see, et ta kutsus seda tüüpi ebaprofessionaalseks, kuid ise mölises temaga kolm minutit järjest. :)) Kui saaks seda alla laadida ja panna enda telefonil helinaks.. Peab mainima ka, et helikvaliteet on väga hea! Iga sõna kuulsin väga hästi, ja Eesti tasemega ei saa võrreldagi.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

AvP_75 wrote:Kui saaks seda alla laadida ja panna enda telefonil helinaks

Heh, see oleks lahe :D
Aga jah, suht huvitav kuulata ütlusi, mis tegelikult eksisteerima ei peaks (Enamus selliseid probleeme lahendatakse ilma salvestuseta ju). Arvan kah, et pigem oli Bale lihtsalt peale pikka päeva väsinud ja viskas kopa ette, kui mingi vend võttesse sisse jalutas.
ImageImageImage
Ralf
love <3

Post by Ralf »

AvP_75 wrote:Mina sain küll suure kõhutäie naerda. Kusjuures, koomiline on ka see, et ta kutsus seda tüüpi ebaprofessionaalseks, kuid ise mölises temaga kolm minutit järjest. :)) Kui saaks seda alla laadida ja panna enda telefonil helinaks.. Peab mainima ka, et helikvaliteet on väga hea! Iga sõna kuulsin väga hästi, ja Eesti tasemega ei saa võrreldagi.

MP3. Ma panin äratuskellaks. :)

Mõned head remix'id:
http://www.youtube.com/watch?v=U4bLAQhlitA
http://www.youtube.com/watch?v=YTihsJQHt48
http://www.youtube.com/watch?v=FYG6VIDiUvw
Last edited by Ralf on 03. February 2009, 21:06, edited 1 time in total.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Image
Badman
Last edited by Soprano on 15. June 2009, 04:34, edited 1 time in total.
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

Arnie oleks võtteplatsil kõik paika pannud.
Post Reply