Filmipläma!
ModeraatorCOLON Meeskond
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Kas on ka keegi kes need kuradi Soderberghi Che filmid viitsib ära vaadata? Esimene pidavat tegelikult täitsa korralik olema samas kui teine on parajalt igav ja kasutab palju tüütumat stiili. Kokku teevad kaks filmi oma neli ja pool tundi - kena pühendumus Benicio del Toro poolt.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ma olen poolel teel sinna. Ja teele ma ilmselt jäängi. Esimene osa oli hea, aga minu jaoks mitte midagi erilist nii et ei viitsi teist kaema hakata.Ralf kirjutasCOLONKas on ka keegi kes need kuradi Soderberghi Che filmid viitsib ära vaadata? Esimene pidavat tegelikult täitsa korralik olema samas kui teine on parajalt igav ja kasutab palju tüütumat stiili. Kokku teevad kaks filmi oma neli ja pool tundi - kena pühendumus Benicio del Toro poolt.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
Nutune katse koorida raha inimestelt kes lähevad poodi lootuses "Cloverfieldi" DVD'd osta ja ei mäleta milline see detailide poolest oli.

Müügipsühholoogia.

Müügipsühholoogia.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 982
- LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
- AsukohtCOLON Tartu
Suht 1:1. AGA kuna Cloverfield'i teaseris ja igalpool oli rõhk just see, et tädil lendas pea keset NYC tänavat aga sellel on alles, siis ikka ei eksita küllRain93 kirjutasCOLONSee on päris sarnane Cloverfieldiga, ausaltöeldes kui seal all seda õiget filmi nime kirjas poleks, siis ma küll arvaks et see on "Cloverfield"Ralf kirjutasCOLON
Dumbass marketing anyway
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
No seda küll, aga ma arvan et paljud pole seda Cloverfieldi postrit nii väga täpselt ka vaadanud, et kohe peast oskavad kirjeldada seda, näiteks mina ise olen lihtsalt paar korda pilgu peale heitnud...DaydreamDiamond kirjutasCOLON Suht 1:1. AGA kuna Cloverfield'i teaseris ja igalpool oli rõhk just see, et tädil lendas pea keset NYC tänavat aga sellel on alles, siis ikka ei eksita küll![]()
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- CONTACTCOLON
Asylum kasutabki antud müügipsühholoogiat, iseenesest ju hea strateegia. A-la lähed videolaenutusse, mõtled, et mis see film oligi mida sõber soovitas... "Trans..." ahjaa, siin see ongi, "Transmorphers!".
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 982
- LiitunudCOLON 07. Oktoober 2008, 11:36
- AsukohtCOLON Tartu
- Cagefactor
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 466
- LiitunudCOLON 12. Jaanuar 2007, 12:18
- AsukohtCOLON GPS-i peal vilgun punase värvusega.
Keegi juba kuulnud kuidas Bale uue "Terminator"i filmimesel saatis kaameramehe perse? Eks siis kuulake:
http://www.youtube.com/watch?v=KRhjBq2kYj4
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Ma nüüd ei saanud aru, kas terve heli oli teadlikult lavastatud või ta ütles seda päriselt temale?Cagefactor kirjutasCOLONKeegi juba kuulnud kuidas Bale uue "Terminator"i filmimesel saatis kaameramehe perse? Eks siis kuulake:
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Tema ikka. Sama jutt käib ka siin hetkel: http://www.filmiveeb.ee/foorum/viewtopi ... c&start=15Rain93 kirjutasCOLON Ma nüüd ei saanud aru, kas terve heli oli teadlikult lavastatud või ta ütles seda päriselt temale?
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1