[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Filmisoovitused - - Filmiveeb.ee foorum
Ja ka see pole veel kõik. Nädala lõpus on Death Proof uuesti Kanal2s. Kurat, päris kõva nädal-ja-pool. Sin City, Lebowski, Pulp, DP..
Ühtegi ilmselt ei viitsi vaadata aga ikkagi
Kohe hakkab "Saladuste jõgi" Kanal 2-s! Kähku teleka ette! Olen seda filmi vaatanud paar aastat tagasi, jättis võrratu mulje filmist ja Tim Robbins on üks mu lemmiknäitlejatest.
PlanetmotherfnTerror on lõpuks telekasse tulemas. Super! Hea uuesti vaadata, sest eelmine kord olid mingid väga debiilsed vene rahvusest mehed mu kõrval pihku itsitamas terve film, ükskõik mis koha peale. Nii, et N 19.03 olge 23:50 Kanal 2 ees. Suht halb kellaaeg, kuid meil, gümnasistidel, ei ole koolivaheajal selle vastu midagi, et ühe päeva päike looja saada ühe kickass exploatationi saatel.
Forza kirjutasCOLONHea uuesti vaadata, sest eelmine kord olid mingid väga debiilsed vene rahvusest mehed mu kõrval pihku itsitamas terve film, ükskõik mis koha peale.