[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Kõige lahedam avatar - - Filmiveeb.ee foorum
On jah Tom Waits . Ma arvasin täiega pikalt, et see Lee Marvin hoopiski. Aga pole ka imestada... ta on ju ka Jarmusch'ga Sons of Lee Marvin'i klubis, asutajaliige isegi äkki.
Minu jagu pole Sting, too on hoopiski Michael Caine. Ei teagi miks see pilt ja ei teagi miks tema, kuigi ta on meeletult sümpaatne siiski.
Ralphie. Tegelane filmist, mis endalgi nendel pühadel äranähtud sai. Tõesti, ilmselt parim jõulufilm - liigse sentimentaalsuse, masenduse ja klišeedeta. Vaadata võib igal ajal aga jõuludel võib vast repeat'le panna.
Kui kedagi huvitab, siis minu avatari lõi Boris Vallejo, kuigi ta on pisut lõigatud versioon. Esimest korda puutusin kokku selle mehe tööga, kui võtsin kätte Ozzy Osbourne'i "The Ultimate Sin" plaadi.
Forza kirjutasCOLONKui rääkida Kreeka mütoloogiast, siis on ikka Orpheus ja Eurydike. Võib-olla peabki c-ga olema, kuid lihtsalt tahtsin selle välja tuua.
C'ga on õige, kuigi ma ei tea kas sel nimel mingit eestikeelset vastet on.
Forza kirjutasCOLONKui rääkida Kreeka mütoloogiast, siis on ikka Orpheus ja Eurydike. Võib-olla peabki c-ga olema, kuid lihtsalt tahtsin selle välja tuua.
C'ga on õige, kuigi ma ei tea kas sel nimel mingit eestikeelset vastet on.
Hmm, võimalik. "Iidsete aegade lood" on raamat, millel minu vastus põhineb..