"Body of Lies" ei saatnud midagi korda
Moderator: Meeskond
Thriller "Body of Lies" peaosas DiCaprio ja Crowega ei suutnud oma avanädalalavahetusega USA-s midagi enamat 13 miljonist dollarist, jäädes sellega alla nii "Beverly Hills Chihuahuale" kui ka "Quarantine´le". Filmi tegemine läks maksma rohkem kui 100 miljon dollarit ja sellest oodati suurt kassamagnetit.
T?ielikku uudist loe siit
Thriller "Body of Lies" peaosas DiCaprio ja Crowega ei suutnud oma avanädalalavahetusega USA-s midagi enamat 13 miljonist dollarist, jäädes sellega alla nii "Beverly Hills Chihuahuale" kui ka "Quarantine´le". Filmi tegemine läks maksma rohkem kui 100 miljon dollarit ja sellest oodati suurt kassamagnetit.
T?ielikku uudist loe siit
Last edited by Kaido on 14. October 2008, 21:08, edited 1 time in total.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

see chiuaua film on juba teist nädalat vist esikohal? ..njah..ei oskagi nagu kommenteerida...ega spekuleeriti küll, et USA rahvas on sõjast väsinud juba. Siiski, mina tahan küll seda näha. Leo, Crowe ja Scott on piisavad põhjused minu jaoks.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
LauraOlen wrote:Forza wrote:Ei saa muidugi aru, miks nii kohutavalt suur lünk USA ja Eesti linastumiskuupäevade vahepeale on jäetud?
Eesti ju siiski.![]()
Tavaliselt tulevad siin filmid välja kõvasti hiljem kui Ameerikas, ning mõned/ paljud filmid ei tulegi kinno.
Mitte alati. Stuudiod lasevad suured filmid ikka samal ajal või mõne nädalase vahega. Ega siin pole kedagi muud süüdistada kui stuudioid. Niiet ma oleks nende peale pahane, mitte Eesti peale.
- lostinthemist
- Ristiisa

No Lähis-Idas toimuva tegevusega filmid pole kunagi Ameerikas erilist populaarsust saavutanud. Austraalias alustas film küll kohe kindlalt esikohal, loodan, et nii ka Eestis novembris. Täna tuli film välja Venemaal, sealsetki vaatamisedu oleks huvitav teada.
Inimestelt olen küll filmi kohta vaid head kuulnud. Samuti ka Crowe ja DiCaprio pidavat igati olema ülesannete kõrgusel.
Inimestelt olen küll filmi kohta vaid head kuulnud. Samuti ka Crowe ja DiCaprio pidavat igati olema ülesannete kõrgusel.