Juba unustatud. Hell Ride on enesekeskne, sisutühi ning piinavalt veniv. Larry Bishop põhimõtteliselt tegi endale filmi, sest vaatajale ei paku ta paraku suurt midagi. Tarantino lajatas oma "seal of approval'i" seekord liiga kergekäeliselt. Minu poolt sama hinne.KiiZ kirjutasCOLONWannabe Tarantino. Kusjuures Tarantino ise ütles Bishopile, et tee see film ja see anti välja "Quentin Tarantino presents"i all. Üsna sitt film ikkagist, aga vähemalt oli hea lühike, palju tissi-tussi ka sisse pandud ilusti. Madsen oli cool nagu peab, nii et põhimõtteliselt vaadamiseks kõlbas, aga eks ma unustan selle film vist üsna ruttu. Vähemalt on nähtud nüüd.
4/10
Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
ModeraatorCOLON Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
Tristan ja Isolde
ETV-st tuli eile Tristan ja Isolde, mis mul on tegelikult DVD-na ostetud, aga polnud kunagi ära vaadanud.
Nüüd vaatasin ära ja täitsa tore film oli. Ei tea miks küll varem ei vaadanud.
Mõnus seiklusrikas ajalooline teos.
Head näitlejad ka pealekauba. Rufus Sewell, James Franco jne.
Midagi uudset küll ei pakkunud, aga vägagi jälgitav oli ikkagi.
Lühidalt öeldes: Üsnagi positiivselt üllatanud film. 7/10
ETV-st tuli eile Tristan ja Isolde, mis mul on tegelikult DVD-na ostetud, aga polnud kunagi ära vaadanud.
Nüüd vaatasin ära ja täitsa tore film oli. Ei tea miks küll varem ei vaadanud.
Mõnus seiklusrikas ajalooline teos.
Head näitlejad ka pealekauba. Rufus Sewell, James Franco jne.
Midagi uudset küll ei pakkunud, aga vägagi jälgitav oli ikkagi.
Lühidalt öeldes: Üsnagi positiivselt üllatanud film. 7/10
Star Wars: The Clone Wars. 7,5/10
Päris mõnusalt veedetud poolteist tundi. Ega väga pikalt filmidele alla ei jäänud. Star Wars´i austajatele peaks meeldima.
Päris mõnusalt veedetud poolteist tundi. Ega väga pikalt filmidele alla ei jäänud. Star Wars´i austajatele peaks meeldima.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”
- Cagefactor
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 466
- LiitunudCOLON 12. Jaanuar 2007, 12:18
- AsukohtCOLON GPS-i peal vilgun punase värvusega.