Terminaator: Lunastus
Moderator: Meeskond
Terminator Salvation (2009)
On aasta 2018. John Connori (Christian Bale) saatus on juhtida inimkonna võitlust Skyneti ning selle terminaatorite armee vastu. Ent tulevikku, millest Connorile on maast madalast räägitud, võib muuta ootamatult ilmuv salapärane võõras Marcus Wright (Sam Worthington), kes ei mäleta muud, kui et viibis surmamõistetute osakonnas. Connor peab otsustama, kas teine on saadetud tulevikust või päästeti hoopis minevikust. Samal ajal, kui Skynet valmistub lõplikuks rünnakuks, asuvad Connor ja Marcus teekonnale, mis viib nad Skyneti südamesse ning kohutava saladuseni, mis on seotud terve inimsoo kavandatava hävitamisega.
Loe täielikku tutvustust siit
Terminator Salvation (2009)
On aasta 2018. John Connori (Christian Bale) saatus on juhtida inimkonna võitlust Skyneti ning selle terminaatorite armee vastu. Ent tulevikku, millest Connorile on maast madalast räägitud, võib muuta ootamatult ilmuv salapärane võõras Marcus Wright (Sam Worthington), kes ei mäleta muud, kui et viibis surmamõistetute osakonnas. Connor peab otsustama, kas teine on saadetud tulevikust või päästeti hoopis minevikust. Samal ajal, kui Skynet valmistub lõplikuks rünnakuks, asuvad Connor ja Marcus teekonnale, mis viib nad Skyneti südamesse ning kohutava saladuseni, mis on seotud terve inimsoo kavandatava hävitamisega.
Loe täielikku tutvustust siit
- LiveForThis
- Ristiisa

Vaatamata sellele, et T3 oli pettumus, ootan seda uut triloogiat suure huviga.
Joseph McGinty Nichol (ma ei nõustu kutsuma teda McG'ks) oli projekti üle väga sillas nagu tema Comic-Con intervjuust võis näha (ei leia linki üles hetkel), mis sisendab natuke kindlustunnet. Christian Bale on muidugi peamiseks tõmbenumbriks.
Joseph McGinty Nichol (ma ei nõustu kutsuma teda McG'ks) oli projekti üle väga sillas nagu tema Comic-Con intervjuust võis näha (ei leia linki üles hetkel), mis sisendab natuke kindlustunnet. Christian Bale on muidugi peamiseks tõmbenumbriks.
- LiveForThis
- Ristiisa

McG'l on veel palju tõestada, sest millegagi tal hiilata ei ole tõesti. Siiski respekt tõusis tema suunas, kui nägin seda: http://www.imdb.com/title/tt0758794/
Ta üks nendest režissööridest, kelle karjäär sai alguse muusika videotest, aga sellisel moel nagu David Fincher pole ta ennast veel tõestanud. Francis Lawrence nt. on siiani olnud lootustandev, kuigi kahe filmi näol on raske veel hinnata (Constantine, I Am Legend).
Ta üks nendest režissööridest, kelle karjäär sai alguse muusika videotest, aga sellisel moel nagu David Fincher pole ta ennast veel tõestanud. Francis Lawrence nt. on siiani olnud lootustandev, kuigi kahe filmi näol on raske veel hinnata (Constantine, I Am Legend).
Hülss wrote: Francis Lawrence nt. on siiani olnud lootustandev, kuigi kahe filmi näol on raske veel hinnata (Constantine, I Am Legend).
OT: Ruumor Chuck Palahniuki suust ütleb, et Lawrence järgmine on "Survivor". Üks Chucki parimaid raamatuid, mida ma olen tükk aega kinolinale oodanud.
Mingi rootslane pidi tegema Lullaby kah. Lullaby on haige twist-fest.
hau wrote:Hülss wrote: Francis Lawrence nt. on siiani olnud lootustandev, kuigi kahe filmi näol on raske veel hinnata (Constantine, I Am Legend).
OT: Ruumor Chuck Palahniuki suust ütleb, et Lawrence järgmine on "Survivor". Üks Chucki parimaid raamatuid, mida ma olen tükk aega kinolinale oodanud.
Mingi rootslane pidi tegema Lullaby kah. Lullaby on haige twist-fest.
Nice! Aitäh uudise eest, tegi meele rõõmsaks.
Sellise tempoga on varsti kõik ta raamatud kinolinal. "Choke" on ju järgmine, mis loodetavasti jõuab selle aasta lõpuks ka meie kinodesse.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Kindlasti lähen vaatama. C.Bale'i pärast juba ainuüksi. Arnoldi puudumiine nüüd küll kohe kindlasti ei kõiguta...mõeldes tüübi vanusele siis ma usun, et ongi hea, et kõrvale jäi ja ega ta nüüd T3'es ei olnud ka enam sellises vormis, et oleks jäänud igatsema väga.
Loodan , et McG ja Bale'i koostööl suudetakse saagast esile tuua uusi elemente ja panna uuesti elama Terminaatori seeria. Ja ma kindlasti ei räägi siin praegu Cameron'i üle trumpamisest kuna see on võimatu eniveis...
Loodan , et McG ja Bale'i koostööl suudetakse saagast esile tuua uusi elemente ja panna uuesti elama Terminaatori seeria. Ja ma kindlasti ei räägi siin praegu Cameron'i üle trumpamisest kuna see on võimatu eniveis...
Last edited by DaydreamDiamond on 26. November 2008, 10:35, edited 1 time in total.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa