Intervjuu vampiiriga: vampiiri kroonika Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
Vampiir nimega Louis (Brad Pitt) räägib enda eluloost, mis sai alguse mitusada aastat tagasi. Ta oli puuvillaistanduse omanik, kes elas raskesti üle enda naise surma. Ühel õhtul kohtas ta vampiiri nimega Lestate (Tom Cruise), kes pakkus talle igavest elu. Meeleheitel Louis võttis pakkumise vastu ja temast sai vampiir. Elu vampiirina ei ole aga nii kerge, kui see algul tunduda võis.
Oiiii kuidas mulle see film meeldib. Niii lahe Olen kaks korda näinud ja ühe korra vaataks hea meelega veel. Tuulasin natuke internetis ja otsisin selle filmi kohta ja sain teada, et enne filmi oli välja antud raamat. Ja leidsin ka filmi käsikirja. Kuna mulle see film meeldis nii väga hakkasin käsikirja lugema ;) Võin anda aadressi: http://anneke.hispeed.com/vampire/iwtv/iwtv01.html
Mulle kohutavalt meeldis see film. Ikka väga hea film, aga on ju teada, et vampiiridel pole peegelpilti. Kui ma aga õigesti mäletan oli vist selles filmis koht, kus vampiiril siiski oli peegelpilt.
Ta seletas ühes kohas alguse poole Brad Pitti tegelasele vampiiride elu. Seal rääkis ta veel vaiadest südamesse ja küüslaugust ja muust, mis olevad rahvamüüdid olnud.
üks lemmikumaid vampiirifilme .nii pitt kui ka cruise sobisid oma rolli hästi & tegid suurepärase töö . kindlasti film , mida vaataks mitu korda , 9/10
Raamatu autor Ann Rice oli väga vastu sellele et Lestate hakkab mängima Cruise. Kuid peale filmi nägemist ütles et see oli parim valik mis tehti. Vampiir Lestate ja Armandist on mõlemast ilmunud eraldi raamat ja ka "Queen of the Damned" kuulub samasse sarja