Ma arvan, et see jutt siin ei käi enam uudiste alla, nii et räägiks nüüd algsel teemal edasi, ok?
aitab vaidlemisest - targem annab järele.
"Pimeduse rüütel" purustas rekordeid
Moderator: Meeskond
hullmees wrote:Filmide mõte võib hea olla, aga filmid ise on lihtsalt mõtetuid stseene täis. Need on filmid, mis on tehtud, et raha sisse tuua, aga mitte selleks et teha meisterlik linateos.
Jep, Hollywood on aegade algusest saati teinud filme, et inimesed kinodesse meelitada ja raha teenida. Aga TDK erineb kõigist viimase aja hollywoodi filmidest mitmel põhjusel. Kuigi reiting on PG13, siis see on pretty fuckin far lastefilmi staatusest. See on tõsine täiskasvanute meelelahutus. Teine põhjus on see, et stuudio on lasknud tegijatel teha sellise filmi nagu tegijad ise tahavad ja ei hakka omavoliliselt lõpptulemust rikkuma. Olgu Oscarid kvaliteedi või prestiizi märk või mitte, siis mark my words, see film toob Oscarid koju.
Aga kuna sa pole filmi veel näinud, siis shut the fuck up.
Ja palun ära lahku siit foorumist. Asi hakkab alles huvitavaks minema. Kommenteeri rohkem filme. Rohkem vaidlust ja arutlust!
Priit wrote:hullmees wrote:mõtetuid stseene täis
Mulle tuli vaid üks film pähe. Advent Children.
kas see peaks mind huvitama mis sulle pähe tuli
hau wrote:Ja palun ära lahku siit foorumist. Asi hakkab alles huvitavaks minema. Kommenteeri rohkem filme. Rohkem vaidlust ja arutlust!
Ega mul ei olnud plaaniski.
Arutlust võib küll rohkem olla
Aga selle Priiduga ma ei arutle ja ei vaidle kunagi