better than just okeiForza kirjutasCOLONAhjaa, ma nägin ka seda eile
Oli täitsa okei..
Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
ModeraatorCOLON Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Ma vaatasin ka telekast "Jason X-i" uuesti. Arvestades, et tegu on b-filmiga, on efektid ja set decoration viimase peal ja tulevik oli omapärane viis Jasoni universumile vinti juurde keerata. Hea halb film.
Adrianne'i surm on muidugi kinemaatiline kuld.
Adrianne'i surm on muidugi kinemaatiline kuld.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ja täna lõpetasin viimase hooaja vaatamise. Kaheksandat olin varem vaid korra näinud ning see oli 2005-2006 aastatel kui sari veel jooksis. Praegu vaadates tundus lõpp ikka väga lahja olevat. Ilmselt selle tõttu, et esimeste hooaegade headus oli värskelt meeles. Naljad enam ei toimunud ja üldfiiling oli kadunud. Esimesed seitse hooaega selle eest on aga both-thumbs-up!rezpekt kirjutasCOLON+S7.rezpekt kirjutasCOLON+S6.rezpekt kirjutasCOLON +S5.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Minu arust ei toimu naljad üheski hooajas.
Ja ma sain alles eile aru, et Eric ongi Topher Grace! Ma küll muudkui mõtlesin, et keda ta ometi mängib, ei näe teda kunagi, kuid eile plahvatas.
Ja ma sain alles eile aru, et Eric ongi Topher Grace! Ma küll muudkui mõtlesin, et keda ta ometi mängib, ei näe teda kunagi, kuid eile plahvatas.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Jaws
Rocky IV
Rocky V
Field of Dreams
Väga hea saaga on Rocky. Pole ka viimastel osadel viga midagi.
Field of Dreamsi näol on tegu mu ühe lemmiknäitlejaga, film ise top20-s
Jaws on lihtsalt võimas. Ülihea themesong, 70-ndate montaaž, kõva näitlejatrio...Rääkimata uudsest plotist, mis omal ajal isegi inimesed saalidest karjudes välja ajas. Aegumatu meistriteos, mille põhi tõn-tõn-tõn-tõn-tõn mul isegi mobiilihelinaks on hetkel...
Rocky IV
Rocky V
Field of Dreams
Väga hea saaga on Rocky. Pole ka viimastel osadel viga midagi.
Field of Dreamsi näol on tegu mu ühe lemmiknäitlejaga, film ise top20-s
Jaws on lihtsalt võimas. Ülihea themesong, 70-ndate montaaž, kõva näitlejatrio...Rääkimata uudsest plotist, mis omal ajal isegi inimesed saalidest karjudes välja ajas. Aegumatu meistriteos, mille põhi tõn-tõn-tõn-tõn-tõn mul isegi mobiilihelinaks on hetkel...

- Cagefactor
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 466
- LiitunudCOLON 12. Jaanuar 2007, 12:18
- AsukohtCOLON GPS-i peal vilgun punase värvusega.