Kiirfoto

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Kasutaja avatar
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 636
LiitunudCOLON 28. Detsember 2004, 18:39
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Kiirfoto

Postitus Postitas Asko »

Kiirfoto
One Hour Photo

Seymour Parrish ehk Sy (Robin Williams) on üksik fotolaboris töötav keskealine mees. Ta veedab kogu oma aja laboris ning enda eraelu tal peaaegu, et puudub. Eriti läheb talle korda Yorkinite perekond, kelle vastu ta lausa haiglast huvi tunneb. Yorkinid on lasknud kõik enda fotod Sy juures ära ilmutada ning seeläbi on too perekonna tegemistega hästi kursis. Enda rappa jooksnud elule mitte mõtlev mees teeb kõigist Yorkinite perekonna fotodest koopiad ning varsti hakkab perekond ise juba ühtteist kahtlustama.

Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Robert
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 2873
LiitunudCOLON 18. Jaanuar 2005, 15:21
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Robert »

Suht hea film. Kohati pingeline ja üleüldse väga põnev. Lõpus hakkas ainult see taustamuusika häirima. Mitte, et ta oleks halb olnud, aga väga veider oli. Põhimõtteliselt soovitan vaadata thrillerite austajatel.

9/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

Vaatasin seda teadmata filmist absoluutselt mitte mingit eelinfot. Pettuma ma ei pidanud, tegu oli äärmiselt korraliku thrilleriga, kus oli ka üks ehmatuskoht (Sy unenägu). Robin Williams oli lihtsalt suurepärane, minu arust suudab see mees ka muu žanriga hakkama saada kui komöödiaga ja ülejäänud näitlejad on ka head.

8/10
Viimati muutis 1, Ralf, muudetud 10 korda kokku.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 802
LiitunudCOLON 02. Mai 2006, 18:28

Postitus Postitas Weirdo »

Mulle ausalt öeldes eriti ei meeldinud. Imelik oli Williamsit sellises rollis näha.
Peaaegu terve filmi jooksul ootasin, et hakkaks midagi toimuma. Üks kõige uimasemaid thrillereid, mida näinud olen. Veider film oli.
V
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 905
LiitunudCOLON 16. Märts 2006, 15:24

Postitus Postitas V »

Viimati muutis 1, V, muudetud 9 korda kokku.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 802

ma arvasin,et sulle meeldivbad veidrad filmid,arvestades,et johnn depp ja tema filmid lähevad peale.
Jah, meeldivad küll. Kuigi näiteks "Charlie and the chocolate factory" on ainukesena liiga veider mu jaoks, kuigi olen näinud ainult poolt filmi.
"Kiirfoto" ei meeldinud mulle mitte veidruse, vaid igavuse pärast. Oli kuidagi imelikult ükskõikseks jättev.
Kasutaja avatar
d33m0n
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 367
LiitunudCOLON 27. Jaanuar 2005, 16:48
AsukohtCOLON -=filmilindil=-

Postitus Postitas d33m0n »

Film on iseenesest hea, aga kurat kui ta maseka peale ajab, siis mulle küll ei meeldi eriti :D 6/10
kui kokku saame, siis kirjutame
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
PostitusiCOLON 13749
LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Ralf »

Täna TV3 kell 22:00.
Soovitan thrillerifännidel vaadata.
Kasutaja avatar
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
PostitusiCOLON 49
LiitunudCOLON 12. Oktoober 2006, 16:59
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas Mannavaht »

Üüüü! Ma nägin seda eile!

Ma avastasin, et pole kunagi viitsinud seda filmi rohkem kui 20 minutit vaadata :? Mõtlesin siis, et vaatan korralikult ära. Vau! See polnud üldsegi paha. Kohati isegi suht creepy. Näiteks Sy unenägu, kus ta seisab valges koridoris. Ei! Selle stseeni kohta ei tohi midagi ette öelda! Rikub efekti ära :P

Ja kui veel mõelda, et Williams on mänginud selliseid tegelasi nagu Jack(poiss kes vananes liiga kiiresti) ja Mrs Dobtfire, siis...jah. Teda oli tõesti natuke imelik sellises rollis näha :shokeeritud:
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 802

Ma ei mäletagi, kas olen seda päris lõpuni näinud. Kuid minu isiklik lemmikstseen oli see, kui Sy vanu pilte vaatas - tähendab see kommentaar, mis ta ütles jäädvustamise kohta.

Valges koridoris seismise stseen oli õudne. Mul hiljem kummitas see stseen veel tükk aega.
Kasutaja avatar
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 491
LiitunudCOLON 02. Aprill 2010, 15:17

Postitus Postitas snufffy »

Mulle meeldis,selline hea põnevik , kuid samas mõni koht oli ka päris jube ;d , igaljuhul hea film !
chamakh
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
PostitusiCOLON 8
LiitunudCOLON 02. Aprill 2010, 00:39

Postitus Postitas chamakh »

vaatasin filmi ära. ma ei saanud mitte midagi aru :/
BUTTON_POST_REPLY