rate.ee

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

ModeraatorCOLON Meeskond

kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 741
LiitunudCOLON 02. Jaanuar 2007, 17:10
AsukohtCOLON Tartu
CONTACTCOLON

Postitus Postitas kigents »

Hea Aasta kirjutasCOLONAlustaks Rate vastu protestiavaldust? 8) Ammu juba soovin, et see leht vähemalt tsiviliseeritumaks muudetaks!

Endal seal kontot loomulikult pole.
Mis vahet sellel on!!
Kui sulle ei meeldi see leht siis ära käi seal ja las nemad elavad oma elu sa ei pea ju ratega kokku puutuma...
Kasutaja avatar
tharts
Raevunud härg
Raevunud härg
PostitusiCOLON 163
LiitunudCOLON 19. Detsember 2007, 15:41

Postitus Postitas tharts »

Kusjuures eksisteerib rsk:D aga ei ole mingi eriline sisselogija antud lehel;)
Kasutaja avatar
Gatito
Batman alustab
Batman alustab
PostitusiCOLON 58
LiitunudCOLON 31. Jaanuar 2008, 20:05
AsukohtCOLON Tartu
CONTACTCOLON

Postitus Postitas Gatito »

Kustutasin hiljuti oma konto ära, sest ei viitsinud rohkem reidilt kirju saada teemal, et ma pole juba 2 nädalat sees käinud :D
Vahepeal käisin umbes kord nädalas sees, rohkem olin ikkagi orkuti kasutaja.
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
Kasutaja avatar
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 348
LiitunudCOLON 04. Jaanuar 2008, 23:21
AsukohtCOLON Helsingi

Postitus Postitas mad3in3stonia »

on kyll olemas ja iga päev saab korra sisse ka logitud...
Hea Aasta kirjutasCOLONMul on tõepoolest kahju nendest "ratepededest", kes sellest lehest täielikus sõltuvuses on.
ma arvan et see on iga inimese enda asi, et kas tal on reit v6i ei... see ei puuduta yltse teisi inimesi.. ma ei saa aru mida siin nutta on..
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

mad3in3stonia kirjutasCOLONon kyll olemas ja iga päev saab korra sisse ka logitud...
Hea Aasta kirjutasCOLONMul on tõepoolest kahju nendest "ratepededest", kes sellest lehest täielikus sõltuvuses on.
ma arvan et see on iga inimese enda asi, et kas tal on reit v6i ei... see ei puuduta yltse teisi inimesi.. ma ei saa aru mida siin nutta on..
Arutada võib alati ja mul on ka kahju nendest, kes elavad reidis...
PiltPiltPilt
hau
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 4195
LiitunudCOLON 12. Veebruar 2006, 17:22
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas hau »

Te olete nii kaastundlikud nende vastu. Mul on jumala ükskõik nendest, kes oma morda sinna müüki panevad.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 802
LiitunudCOLON 02. Mai 2006, 18:28

Postitus Postitas Weirdo »

Gatito kirjutasCOLONKustutasin hiljuti oma konto ära, sest ei viitsinud rohkem reidilt kirju saada teemal, et ma pole juba 2 nädalat sees käinud :D
Vahepeal käisin umbes kord nädalas sees, rohkem olin ikkagi orkuti kasutaja.
Well, mina pole veel ära tüdinenud :P Iga kord, kui meeldetuletuse saan, lähen login ennast korraks sisse. Hoian kontot alles, sest mine tea - äkki läheb veel kunagi vaja.
Kasutaja avatar
Lowra
Raevunud härg
Raevunud härg
PostitusiCOLON 193
LiitunudCOLON 29. Veebruar 2008, 18:00
AsukohtCOLON Tartu

Postitus Postitas Lowra »

Ei ole enam pea kaks aastat ...
I believe what doesn't kill you simply makes you ... stranger
Kasutaja avatar
silx
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 321
LiitunudCOLON 07. Detsember 2007, 22:10
AsukohtCOLON Tartu
CONTACTCOLON

Postitus Postitas silx »

Kasutaja on aga enam eriti ei käi,mingi nädalas korra, pilte mul üleval pole ega pole kunagi olnudki.
Are You Watching Closely?
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
PostitusiCOLON 1740
LiitunudCOLON 22. Aprill 2007, 17:12

Postitus Postitas Pixie »

Olen enda üle uhke - mitu kuud juba peaagu et üldse ei kasutand. Ei saand ära bokkida,kuna meiliaadress oli aasta otsa kinnitamata. Lõpuks viitsisin kinnitada ning konto ära blokkida. Tunnen end parema inimesena. :irw:

See oli minu jaoks nii tühi koht... Ei tunne puudust ega midagi.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
PostitusiCOLON 3827
LiitunudCOLON 19. Aprill 2009, 19:19
AsukohtCOLON Tallinn

Re: rate.ee

Postitus Postitas JazZ- »

Kuna mul tekkis paar kuud tagasi vastupandamatu soov anda aru selle kohta, kas astun rohelise tule süttides alati esimesena ülekäigurajale (jah, ja see pole isegi eriti raske, sest suurem osa inimesi ei paista mõistvat, et see on võistlus) ja kas olen pigem koera- või kassiinimene (kassi!), siis tegin kurikuulsale inimeste hindamise leheküljele uuesti kasutaja, kuna see on vist terves maailmas ainus koht, mis seesugust võimalust pakub. Alguses kulges kõik plaanipäraselt: isiksuse testi läbimine andis kinnitust, et olen geenius, nii et kui kellelgi peaks selles osas kahtlusi tekkima, on mul nüüd vähemalt sertifikaat olemas. Mingil põhjusel on rate.ee aga arvamusel, et lisaks oma vaimses võimekuses veendumisele olen ka tohutult huvitatud sealsest pildimaterjalist, sest saan e-mailile pidevalt järgnevaid kirju:

Pilt

Orkut FTW.
BUTTON_POST_REPLY