Sild Terabithiasse
Moderator: Meeskond
Sild Terabithiasse
Sild Terabithiasse
Bridge to Terabithia
Viienda klassi poiss Jesse Aaron (Josh Hutcherson) treenib kogu suve, et pääseda klassi heidiku staatusest ja saada kiireks jooksjaks. Ootamatult sõbruneb Jesse värskelt nende kooli tulnud Lesliega (AnnaSophia Robb), kellega nad loovad koos fantaasiarikka ning salajase Terabithia kuningriigi. Poiss aga ei oska arvatagi, et tänu Leslie sõprusele muutub ta elu igaveseks.
Täielikku tutvustust loe siit.
Bridge to Terabithia
Viienda klassi poiss Jesse Aaron (Josh Hutcherson) treenib kogu suve, et pääseda klassi heidiku staatusest ja saada kiireks jooksjaks. Ootamatult sõbruneb Jesse värskelt nende kooli tulnud Lesliega (AnnaSophia Robb), kellega nad loovad koos fantaasiarikka ning salajase Terabithia kuningriigi. Poiss aga ei oska arvatagi, et tänu Leslie sõprusele muutub ta elu igaveseks.
Täielikku tutvustust loe siit.
Väga hea film. Vaatama hakates mõtlesin, et tegu on kindlasti mingi hästi lõppeva muinaslooga. Kuid ma poleks uskunud, et lõpu poole nii suur pööre filmis tuleb. Tavaliselt ma ei vaata filme teisit korda läbi, aga seda ma vaatan kindlasti millalgil uuesti. Rohkem ei hakka ma siin midagi seletama. Vaadake ise ja te ei kahetse
9/10
9/10
30 Days of Night 5/10
Jah, ma pidasin seda alguses mingiks tavaliseks disney fantaasialooks. Aga noh, mul on olnud halvad eelarvamused ka nende filmide suhtes, mis hiljem lemmikuks saanud.
"Sild Terabithiasse" on kurb lugu, kohati isegi sünge kuid armas. Filmi teises osas tuli sisse minu jaoks väga ootamatu pööre.
Kümnepallisüsteemis saaks nii seiste või kaheksa punkti minult.
"Sild Terabithiasse" on kurb lugu, kohati isegi sünge kuid armas. Filmi teises osas tuli sisse minu jaoks väga ootamatu pööre.
Kümnepallisüsteemis saaks nii seiste või kaheksa punkti minult.
Tegelikult tutvustuse ajal mõtlesin ma, et see film on üldse teissugune.
Ma nagu mõtlesin, et rohkem selline fantaasia, mitte nagu selline päris jn.
Igastahes film meeldis mulle, lõpp oli väga hea.
Ma isegi nutsin filmi ajal.
Niit, et 9/10
Ma nagu mõtlesin, et rohkem selline fantaasia, mitte nagu selline päris jn.
Igastahes film meeldis mulle, lõpp oli väga hea.
Ma isegi nutsin filmi ajal.
Niit, et 9/10
Last edited by suslike on 03. July 2007, 12:13, edited 1 time in total.
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."
- lostinthemist
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

Eelmisel suvel USA poole liikuval lennukil polnud TV-st mitte midagi muud paremat vaadata kui seda `Sild Therabitiasse`,sest teised pakutud filmid olid juba nähtud
Kusjuures tagasi Eesti poole tulles oli jälle sama programm
Siis vaatasin jälle seda`Silda`.Kokku vist 4-6 korda
Ei tegelt hea film oli.Tõesti hea.Ega ma ise ka midagi sellest ei arvanud.Aga kui vaatama hakkasin siis huvi mõnevõrra tekkis ja mitte midagi kaotades vaatasin siiski lõpuni ära.Muhe film oli.Leslie tegelaskuju oli huvitav.
Krt ma pidin seda lõppu nii palju nägema.
Kogu aeg seda nähes veits kripeldas sees
Aga 7/10 film.
Kusjuures tagasi Eesti poole tulles oli jälle sama programm
Siis vaatasin jälle seda`Silda`.Kokku vist 4-6 korda
Ei tegelt hea film oli.Tõesti hea.Ega ma ise ka midagi sellest ei arvanud.Aga kui vaatama hakkasin siis huvi mõnevõrra tekkis ja mitte midagi kaotades vaatasin siiski lõpuni ära.Muhe film oli.Leslie tegelaskuju oli huvitav.
Krt ma pidin seda lõppu nii palju nägema.
Kogu aeg seda nähes veits kripeldas sees
Aga 7/10 film.
Tõesti, ka mina arvasin, et tegemist on liigagi-fantaasiarohke filmiga ja natukene üle pakutud, aga siiski, film oli lihtsalt SUUREPÄRANE. See ei olnud üldsegi selline nagu on iga teine sarnane film... Ei oska kirjeldadagi.
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
- Karoliina23
- Batman alustab

Eelmine suvi vaatasin tihti Viasat Premiumi ja sealt sai seegi film nähtud. Ma olin suht jahmunud selle üle, mis juhtus peale seda, kui Jesse tagasi koju tuli. Hea film oli, kuigi see metsas toimunud jäi pisut arusaamatuks - kas siis magic või ettekujutlus ? Vaataks uuesti küll
.
"Honey, what are you doing? These guys don't use doors." -Mummy Returns