Sina, mina ja Dupree
Moderator: Meeskond
Sina, mina ja Dupree
Sina, mina ja Dupree
You, me and Dupree
Noorpaari Carli ja Molly Petersoni jaoks ei saaks elu enam paremaks minna, sest nad on alustamas elamist ilusas majas ja neil on mõlemal karjäär haripunktis. Just siis, kui nendele tundub, et miski ei saa neile ette jääda, saab Carl teada, kui palju tähendab sõprus tema parimale sõbrale Randy Dupreele, kes kaotas oma töökoha Carlo ja Molly pulmas käimise tõttu. Paarike võtab Randy enda juurde elama, kuid varsti hakkavad nad enda külalislahkust kahetsema...
Täielikku tutvustust loe siit.
You, me and Dupree
Noorpaari Carli ja Molly Petersoni jaoks ei saaks elu enam paremaks minna, sest nad on alustamas elamist ilusas majas ja neil on mõlemal karjäär haripunktis. Just siis, kui nendele tundub, et miski ei saa neile ette jääda, saab Carl teada, kui palju tähendab sõprus tema parimale sõbrale Randy Dupreele, kes kaotas oma töökoha Carlo ja Molly pulmas käimise tõttu. Paarike võtab Randy enda juurde elama, kuid varsti hakkavad nad enda külalislahkust kahetsema...
Täielikku tutvustust loe siit.
-
-movieman-
- Teadmata kadunud

Ma ei tea, kas viga on minus või aga minu arvates on kõik Wilsoni filmid alla keskmise. Kõik filmid kipuvad minema suht ühte "auku". Alati tead ette, mis tüüpi rolli on oodata. Võrdluseks nagu Jim Carrey - komöödiad või Hugh Grant romantilised komöödiad jne. Nii on ka Wilson alati naiivne tobuke. Film kippus venima.
4/10
4/10
damon wrote:Ma ei tea, kas viga on minus või aga minu arvates on kõik Wilsoni filmid alla keskmise. Kõik filmid kipuvad minema suht ühte "auku". Alati tead ette, mis tüüpi rolli on oodata.
Bottle Rocket, Royal Tenennbaums, Darjeeling Limited, Life Aquatic with Steve Zizzou ning Behind Enemy Lines on head näited sinu väite vastu. See, et mees vahepeal ridamisi random rom-kom'e vorpis ei tähenda, et tal tagataskus hulgaliselt väga häid rolle poleks. Enamasti küll Wes Andersoniga lavastajatoolis, aga mis siis.
- Ralf
- love <3
Ma seda filmi olen jupiti telekast näinud ja on küll võrdlemisi hea mulje jätnud.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora