Turistid
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Turistid
Turistid
Turistas
Kolme Brasiilias ringimatkava nooruki elud muutuvad õudusunenäoks, kui nende buss üles ütleb. Nad kohtuvad küll kahe toreda inglase ja üksi ringimatkava Pru´ga, kuid peale metsikut pidutsemisööd ärkavad nad täiesti paljaks röövituna. Üks abivalmis kohalik Kiko lubab viia nad ohutusse paika, ent tegelikult see päris nii ei ole...
Täielikku tutvustust loe siit.
Turistas
Kolme Brasiilias ringimatkava nooruki elud muutuvad õudusunenäoks, kui nende buss üles ütleb. Nad kohtuvad küll kahe toreda inglase ja üksi ringimatkava Pru´ga, kuid peale metsikut pidutsemisööd ärkavad nad täiesti paljaks röövituna. Üks abivalmis kohalik Kiko lubab viia nad ohutusse paika, ent tegelikult see päris nii ei ole...
Täielikku tutvustust loe siit.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Ega selle vaatamine halba ei tee, lihtsalt tegu on ühe paraja rip-offiga filmist "Wolf Creek", rääkimata sellest, et brasiillasi halvustatakse ja kujutatakse kui hullumeelseid illegaalkirurge ja muidu mõrtsukaid. Vaid too operatsioonistseen oli asjalik.
3/10
3/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- HEllseeker
- Sõrmuste Isand

Ralf, olgem ausad, film on tugevalt Wolf Creekist üle. Õudust oli ka rohkem ja tegevust oli rohkem ja kõike oli rohkem ja ma ei usu erit et see kujutlus brasiillastest väga vale oli, olen kuulnud et sealsed inimesed on suht psühhid. Ja näitlejad meeldisid mulle väga 6/10
"Why don't things fall up?" Kelly Bundy "Married with Children"
- HEllseeker
- Sõrmuste Isand

Mijnu arust oli Wolf Creek nõrgem, kuna tegu oli pigem ühe õudsa kohaga thrilleriga mida müügiedukuse suurendamiseks üles kiideti! Ja Turistas oli vähemalt originaalsem kuid oleks siis võinud stenaristid teha selle originaalsusega midagi asjaliku oleks super film olnud.
"Why don't things fall up?" Kelly Bundy "Married with Children"
-
Immagination
- Sõrmuste Isand