[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Russell Crowe - - Filmiveeb.ee foorum
Forza kirjutasCOLONHetkel vaieldamatu lemmiknäitleja. (hetkel, sest need vahelduvad iga poole aasta tagant umbes )...
Tema rollid "Gladiator", "A Beautiful Mind" ja "Cinderella Man" on ikka nii erinevad kui olla saavad ja ometi vääriks tä nende kõigi eest Oscarit. Esimese eest õnneks sai, kuigi teise eest väärinuks isegi rohkem kui esimese...
Ümberkehastumise võime ja pühendumus rollidesse pluss veel see, et ta on nii, nii alahinnatud näitleja on see, miks ta mulle meeldib. Hoopis tema, tema näitlejameisterlikkuse pärast, peaks olema see, kellest on tehtud 30 lehekülge postitusi!
LauraOlen kirjutasCOLONMulle meeldis just tema filmidest ''Hea aasta'', see oli kuidagi kohutavalt hea film. Samas Gladiaatoris ta mulle nii palju ei meeldinudki..
Kui sulle meeldis Hea Aasta, vaata kindlasti ära ka "A Beautiful Mind" ja "Cinderella Man". Kaks tema kindlasse paremikku kuuluvad filmid. Samuti actioni poole pealt: "3:10 to Yuma" ja "American Gangster"...
Jah, Crowe'lt on ka minu lemmikumad A Beautiful Mind ja Cinderella Man, aga ilmselt Beautiful Mind meeldib veidi rohkem.. Gladiator ei ole ka kindlasti halb film, aga nii ära tüüdanud, et hetke seisuga küll väga ei köida, kuigi klassikasse jääb ta sellest hoolimata.
LauraOlen kirjutasCOLONMulle meeldis just tema filmidest ''Hea aasta'', see oli kuidagi kohutavalt hea film.
Oli tõesti väga hea film. Ma ei saanud kunagi aru, miks see nii halbu review'sid sai. Mina arust mängis ta seal oma rolli suurepäraselt.
Kui näinud pole, siis kindlasti soovitan veel selliseid Crowe meistriteoseid nagu "A Beautiful Mind" ja "Cinderella Man".
Kusjuures see "Cinderella Man" on ka kohutavalt allahinnatud, Oscaritel ei mänginud mningit suuremat rolli. Arvan, et asi on tema liiga varajases väljatulemises...
Mõtlesin, et jagan ka siin seda uudist, kes veel kuulnud pole.
Nimelt hakkab Crowe väidetavalt mängima legendaarset Ameerika koomikut Bill Hicksi, kes vaevles oma elu jooksul narkootikumide ja alkoholi käes, surres 1994. aastal 32-aastaselt vähki.
Forza kirjutasCOLONNormaalne. Potentsiaalne Oscari-nominatsioon oleks selle rolliga vast.
Jah, selline film oleks taaskord suure potentsiaaliga, seda enam, et lavastajaks võib olla Ron Howard (kuigi see on juba puhas kuulujutt).
Igatahes Crowe tõesti sobib tõsielulisi tegelasi mängima nagu seda nii mitmed filmid näidanud on.
Filmi nagu A Beautiful Mind pean mina üheks maailma parimaks filmiks. Mainiks ära veel Gladiator, A Good Year, Master And Commander, Cinderella Man ja 3-10 To Yuma need filmid on väärt filmid, tema on väärt näitleja.