Salajane aken
Moderator: Meeskond
Salajane aken
Salajane aken
Secret Window
Mort Rainey (Johnny Depp) on kuulus kirjanik, kes lahutab just naisest ja elab üksinda maamajakeses, metsa sees. Ãhel päeval aga ilmub Morti ukse taha võõras mees John Shooter (John Turturro), kes väidab, et Mort on enda eduka raamatu tema tagant varastanud. Shooter muutub aina tülikamaks ja lubab õigluse maksma panna, lubades muude vahendite ebaõnnestumise korral minna kuni mõrvani.
Täielikku tutvustust loe siit.
Secret Window
Mort Rainey (Johnny Depp) on kuulus kirjanik, kes lahutab just naisest ja elab üksinda maamajakeses, metsa sees. Ãhel päeval aga ilmub Morti ukse taha võõras mees John Shooter (John Turturro), kes väidab, et Mort on enda eduka raamatu tema tagant varastanud. Shooter muutub aina tülikamaks ja lubab õigluse maksma panna, lubades muude vahendite ebaõnnestumise korral minna kuni mõrvani.
Täielikku tutvustust loe siit.
-
johnnydepp
- Teadmata kadunud

jess
Hm johnny depp on nagu megavägev! lemmik... 
LynyrdSkynyrd wrote:LadyBug wrote:Hea film..
Depp oli jällegi lahe! nagu alati...
Kuradi idioot, sul üldse mingit teistega arvestamisega tunnet ei ole?
Tule nüüd oma deppi maailmast välja ja ära mölise kõike ette...
Kuule...mina räägin siis kui ise tahan....seda mida ise tahan ja kuidas ise tahan...sina ära tule mind idioodiks sõimama...sa vaata et sul olex oma mõistusega kõik korras!.....olen jah omas maailmas, keda kotib! Ja vot ei tule...sinu kiuste ei tule!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Weirdo wrote:Mulle küll meeldis. Filmis mõningaid koomilisi kohti ka. Mu jaoks polnud see lõpp midagi nii ettearvatav. Päris põnev.
Eriti meeldivaks tegi muidugi Mort Rainey - sellised boheemlikud, grungelikud omapärased tüübid ei suuda mind lihtsalt ükskõikseks jätta
Deppil enamus rolle ongi sellised:P
aga mulle meeldib :wink:
kuid minuarust polnud ka lõpp ette aimatav!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
- Ralf
- love <3
See, kas lõpp on ettearvatav, sõltub lihtsalt inimesest. IMDb foorumit lugedes on isegi seal teema: "Millal te lõpu ära aimasite?" - osad ütlevad keskpaigas, teised jälle lõpupoole. Ma ise sain lõpus alles aru. Seega on tegu väga intelligentse twistiga.
Film ise oli korralik ja olen seda päris palju näinud ka. Üks lemmikuid naisnäitlejaid Maria Bello tegi hea näitlejatöö, stsenaarium on äärmiselt andekas (Morti repliigid endaga rääkides nt.), stoori küll tavaline, ent twist päästab.
Johnny Depp on ka äärmiselt andekas: Lõpu poole, kui tema naine tema majja läheb, näeb tagaplaanil Barbie nukku. See oli Depp'i idee, nukk sümboliseerib seda, mida ta naisele teha kavatseb (ehk siis nukuga on igast koledusi tehtud).
7/10
Film ise oli korralik ja olen seda päris palju näinud ka. Üks lemmikuid naisnäitlejaid Maria Bello tegi hea näitlejatöö, stsenaarium on äärmiselt andekas (Morti repliigid endaga rääkides nt.), stoori küll tavaline, ent twist päästab.
Johnny Depp on ka äärmiselt andekas: Lõpu poole, kui tema naine tema majja läheb, näeb tagaplaanil Barbie nukku. See oli Depp'i idee, nukk sümboliseerib seda, mida ta naisele teha kavatseb (ehk siis nukuga on igast koledusi tehtud).
7/10
Last edited by Ralf on 25. June 2010, 07:59, edited 2 times in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora