[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Reisimine - - Filmiveeb.ee foorum
Olen eestis ringi tuuslanud mitu korda, kuid väljaspool eestit olen ainult
3x Lätis käind. Minna tahaks Egiptusesse ja USA-sse ning Kindlasti Veneetsiasse.
Ah, mis te seal väljamaal kõik käite! Te ei kujuta isegi oma kõige segasemates unenägudes ette, kui uskumatuid reise on võimalik teha meie enda riigis, eriti suvel! Eestis on nii mitmeid erinevaid kohti ja tegevusi, millest teil veel aimugi pole. Aga hakkake oma oma kodumaad avastama!
Ise olen eestimaa omaarvates risti-poiki labi kainud, peaasjalikult jala rannates. Valismaal suht vahe kainud. Venemaal, Rootsis, Taanis, Latis, Leedus. Hekel elan kuni veebruarini Kosovos. Sel ajal saan ara kaia Kreekas ja jargmine kuu Bulgaarias.
Eesti on nii ilus maa, et mis siit ikka välja kobistada koguaeg, parem vaadata järgi, mis oma kodumaal toimub
Eestis käidud suht palju ringi, kuigi palju on veel nägematta..isegi väga palju-palju