1001 filmi... coolPeata Ratsanik kirjutasCOLONTäna siis lisandusid "Rahvuse sünd" (1915) ja "Soomuslaev "Potjomkin"" (1925)!
Videokogu
ModeraatorCOLON Meeskond
Käisin ka täna kaks korda seal poes. Algul käisin maad kuulamas, teine kord juba ostmas. Peab ütlema, et filmid on ilgelt head ja ka hinnad taskukohased. Kodanik Kane, Casablanca, Doctor Zhivago, mida veel tahta. Lähen kindlasti tagasi...
Lisandus siiski:
Night of the Living Dead (1968)
Seal on küll väike valik, kuid klassikat leiab küll.
P.S. Ah sina see olidki, Peata Ratsanik, kes Rahvuse Sünni ära ostis, sest kui hommikul kell 9 seal käisin, siis oli see olemas, kuid kell 7 enam polnud. Btw, see on oma aasta kohta ikka retsilt pikk film...
Lisandus siiski:
Night of the Living Dead (1968)
Seal on küll väike valik, kuid klassikat leiab küll.
P.S. Ah sina see olidki, Peata Ratsanik, kes Rahvuse Sünni ära ostis, sest kui hommikul kell 9 seal käisin, siis oli see olemas, kuid kell 7 enam polnud. Btw, see on oma aasta kohta ikka retsilt pikk film...

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2036
- LiitunudCOLON 02. Märts 2005, 19:30
Jep, sealt sain ka Eisensteini filmi.Forza kirjutasCOLON P.S. Ah sina see olidki, Peata Ratsanik, kes Rahvuse Sünni ära ostis, sest kui hommikul kell 9 seal käisin, siis oli see olemas, kuid kell 7 enam polnud. Btw, see on oma aasta kohta ikka retsilt pikk film...
Hinnad taskukohased!!??
Jaapani originaal "Godzilla" bfi-collectionist maksis peaaegu 5 soida!
No Night of the Living Dead oli ainult 99.-Peata Ratsanik kirjutasCOLONJep, sealt sain ka Eisensteini filmi.Forza kirjutasCOLON P.S. Ah sina see olidki, Peata Ratsanik, kes Rahvuse Sünni ära ostis, sest kui hommikul kell 9 seal käisin, siis oli see olemas, kuid kell 7 enam polnud. Btw, see on oma aasta kohta ikka retsilt pikk film...
Hinnad taskukohased!!??
Jaapani originaal "Godzilla" bfi-collectionist maksis peaaegu 5 soida!

- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Krt viru keskuse laseringi ma enam ei julge minna lähen muidu täiest pankrotti:
Täna siis lisandusid:
"The Sixth Sense" 199.-
"The Crow"(Brandon Leega) 249.-
Täna siis lisandusid:
"The Sixth Sense" 199.-
"The Crow"(Brandon Leega) 249.-
Viimati muutis 1, Nowitzki, muudetud 23 korda kokku.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Kust said "Cabin Feveri" pls? Lisasid on?AvP_75 kirjutasCOLON2 DVD'd juures:
Kagemusha
Cabin Fever
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Viru keskus, esimene korrus (vist), poest Lasering. Seda filmi oli seal just väga palju ja arvan, et sellest ilma sa ei jää. "Uute filmide" riiulis oli, kõige all. Ja ai, kuidas ma armastan seda kaanepilti : must-punane pilt majast, mida ümbritseb mets.Ralf kirjutasCOLONKust said "Cabin Feveri" pls? Lisasid on?AvP_75 kirjutasCOLON2 DVD'd juures:
Kagemusha
Cabin Fever
Suht korralikud lisad on olemas:
Exclusive interview with director, Eli Roth (40 min)
Beneath the skin featurette (30 min);
3 episodes of "The Rotten Fruit" (13 min)
Eile jõudsin natuke seda "The Rotten Fruit"i vaadata. Väga naljakas oli.
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
Hmm, sama siin. Ostmisel mängib lisade olemasolu vahel tähtsat rolli küll, kuid täielikult läbi pole vist vaadanud ühegi DVD lisamaterjali. Läbi olen kuulanud paar kommentaari ("Secret Window", "Shaun of the Dead", "Fight Club", "Freddy vs. Jason" ja lähiajal ka "American Beauty"), vaadanud eemaldatud stseene ja mõnd muud huvitavat asja, kuid mingid muusikavideod / dokfilmikesed küll suurt huvi ei paku. Täitsa piisab väljajäetud stseenidest ja lavastaja/näitleja(te) kommentaarirajast minu jaoks. Ausalt öeldes, kui välja jätta Baltikumi odavDVD'd, siis pole mul ühtegi lisadeta DVD'd.Forza kirjutasCOLONMa ei tea, kas ma olen ainus, aga mulle küll lisad midagi ei paku...
A "Cabin Fever" oli nii muhe õudukas, et selle lisad vaataks küll läbi.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2036
- LiitunudCOLON 02. Märts 2005, 19:30
Üldiselt mulle meeldib, kui DVD-l on lisamatrjali, kuid haruldasemate tükkide puhul olen ka lisadeta variandi ära kahmanud, nt.
"Halloween" (1978), "Suspiria" (1977), "Tenebre" (1982) ja "The Hills Have Eyes" (1977) on kõik Stockmannist ostetud lisadeta õudukad. Veel ei ole lisamaterjali Hitchcocki filmil "Sabotage" (1936), samuti Stockmannist ostetud.
Mulle meeldivad just dokumentaalikesed filmide juures, kommentaarirajad katsun samuti alati ära vaadata.
Lisad on väga toredad, kuid mitte hädavajalikud.
"Halloween" (1978), "Suspiria" (1977), "Tenebre" (1982) ja "The Hills Have Eyes" (1977) on kõik Stockmannist ostetud lisadeta õudukad. Veel ei ole lisamaterjali Hitchcocki filmil "Sabotage" (1936), samuti Stockmannist ostetud.
Mulle meeldivad just dokumentaalikesed filmide juures, kommentaarirajad katsun samuti alati ära vaadata.
Lisad on väga toredad, kuid mitte hädavajalikud.