[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Parim Spordiala - - Filmiveeb.ee foorum
Mõtlesin pikalt kas eemaldada suusatamine või jalgpall,
aga jalgpalli on mõnus kodus telekast vaadata, jätan ma jalgpalli sisse...
seega suusatamine välja....
trintsu111 kirjutasCOLONkui minu eelmisest eemaldamisest on möödas rohkem kui 24h kas siis võb uuesti eemaldada?
hoian elu eest korvpallile pöialt:)
Tolle uue reegli kohaselt küll, aga keegi ei järgi seda, isegi mitte Robert ise, kes teema postitas.
Kas tõesti või? Mina küll ei leidnud ühtki postitust samas teemas, millel pole päeva vahet olnud. (peale reegli jõustumist) Ja reeglite mittejärgimise eest võib ka hoiatuse saada. Kui märkate, et keegi rikub reegleid, siis teavitage sellest meeskonda. Jah, üks kord võib tõesti ununeda ära, kuid kindla eiramise puhul ei jää asi ilma karistuseta.
Viimati muutis 1, Robert, muudetud 17 korda kokku.