Kuidas Grinch jõulud varastas

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Asko »

How the Grinch Stole Christmas (2000)

Grinch (Jim Carrey) on veider roheline ja karvane olevus, kes elab Kelleküla kohal asuval prügimäel. Õnnetuseks vihkab Grinch jõule ja kui Kellekülas on käes jõuluaeg, siis teeb Grinch kõik, et need ära rikkuda. Nimelt ta kavatseb varastada kogu linnast kõik kingitused.

Loe täielikku tutvustust siit
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Kõik oli viimasepeal. Jim Carrey hakkas veel rohkem meeldima. :P Kahju, et see lõpp nüüd nii õpetlikuks üritati teha. See rikkus veidi üldmuljet. Aga siiski küllalkti väärt. ;)
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Üks aegade mõttetuimaid jõulufilme. Jim Carrey oli oma rolliga ikka väga mööda pannud. Igatahes kohutavalt ülehinnatud film.
Last edited by Mihkel on 09. December 2007, 16:41, edited 1 time in total.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mulle küll väga meeldis. Tõsi, lõpuga pandi natuke mööda, ja kui teist korda vaadata, siis rikub pildi üldsegi ära, kuid nalja igatahes sai.
ImageImageImage
Tyrkiis
Batman alustab
Batman alustab

Post by Tyrkiis »

Ma olen seda juba mitu korda näinud, aga ma ikka naeran alati selle koha peale, kus ta seda küla hävitab. Kõik põleb ja lendab õhku ning ta kihutab mingis väikeses autos ringi(ma nüüd ei mäleta, kas see täpselt nii oli :P ). See ei kuulu mu lemmikjõulufilmide kategooriasse, aga...vaadata ju võib :)
Have you ever heard the story about the little engine that could?
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Mulle see film eriti ei meeldinud.
Vaadata ju võis ja Carrey tegi väga hea rolli,aga eriti peale see külle ei läinud.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Täitsa vaadatav film. Mõnusad tegelased need kellekülalased. Carrey oli väga vahva. Seda laadi film, mis kunagi ei saaks mu lemmikute hulka kuuluda. Liiga lastekas.
Kahjuks ma ei suuda praegu enam meelde tuletada, kuidas lõppes, kuigi olen seda 2 korda näinud..... :oops:
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Spoilers, kiddies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grinch hakkab heaks...

Spoiler end, kitties!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
There was a HOLE here. It's gone now.
CyberRax
Eliit

Post by CyberRax »

Endale küll meeldis. Ei tasuks unustada, et kui filmi sihtgrupi üle annab üht-või-teist väita siis raamat millel ta põhineb on vaidlematult lastele suunatud. Selles valguses oli tegu igati õnnestunud üllitisega. Tõsi, parajalt kližeesid täis, aga antud juhul olid need sellised suht universaalsed mis liialt häirima ei hakanud. Jim oli taaskord omas elemendis, vastu ootusi olid ka ülejäänud näitlejad asjalikud ning ka naljakaid kohti leidus. 6,5/10
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Tunnistan, et üldse ei meeldinud. Jim Carrey oma legendaarsete lõustadega oli muidugi korralik nagu ikka, aga ülejäänu oli tõesti kehvavõitu. Ju seisneb asi selles, et film on sihitud vanusele, kuhu mina ei kuulu, igatahes võin julgelt öelda, et tegu on ühe halvima teosega, mis mu ette sattunud ("Home Alone 4" järel).

2,5/10 :vihane:
Twinkle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Twinkle »

Esimesi kordi vaadates on täitsa tore ja põnev aga kui seda igal aastal jõulude ajal mitu korda telekast näidatakse, siis viskab ikka üle küll. Muidu eriti armas oli minu arvates Grinch pisikesena, selline roheline ja karvane pallike :D
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Mulle ei meeldind! See Grinch ehmatas mind ära. :$
Ei tahaks eriti jõulude ajal vaadata. Freaky. *Sorri.*
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

maitea mulle ka eriti ei meeldind , see grinch oli mingi haige tüüp ja ta nägi üldse mingi rõve välja :D :D .
eem , 3 /10
Post Reply