Snooker
ModeraatorCOLON Meeskond
-
näks
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 71
- LiitunudCOLON 18. Veebruar 2007, 17:43
- AsukohtCOLON Asukoht: Asukoht: Asukoht:
Hiljuti hakkasin vaatama ja tekkis päris suur huvi kui ausalt öelda. Tõsine hasart tekkis Malta Cupil vaadates Ryan Day oskuseid. Oli ju mees esimest korda poolfinaalis, siis finaalis ja lõpuks sellises kaotusseisus, mis ta oli(2:7 vist) suutis ta ennast kokku võtta ja järele tulla. Kahjuks mitte võita, kuid sellelt mehelt on tulevikus veel suuri tegusid oodata. Ise ka paar korda mängimas käinud nüüd ja aina rohkem hakkab meeldima.
-
Storm
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 732
- LiitunudCOLON 28. Detsember 2005, 19:42
- AsukohtCOLON Tartu
Olen ka ise viimasel ajal suhteliselt palju seda Eurospordi pealt vaatama hakkanud. Yleeile toimus ka Welsh'i finaal (kui 6ieti m2letan) kus vastamisi olid Andrew Higginson ja Neil Robertson. V6itis finaali kyll Robertson, kuid v2ga h2mmastava spurdi tegi Higginson, olles 6-2 taga ning tulles sellest v2lja ja veel juhtima minna 7-6. Enda lemmikuks on selle v2hese ajaga, mil snookerit j2lginud saanud Ronnie O'Sullivan. Ise olen ainult 8 Balli m2nginud, kuid l2hiajal kavatsen kindlasti ka snookerit proovima minna.
Ja muidu, kas poleks j2rsku hea m6te teha Spordi alafoorum?
Ja muidu, kas poleks j2rsku hea m6te teha Spordi alafoorum?
Legalize IT!
- sutsaki
- Sõrmuste Isand

- PostitusiCOLON 393
- LiitunudCOLON 30. Aprill 2006, 02:49
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Minu arust oli isegi 8 / 6 le. Aga jah vapustav spurt oli tõepoolest. Kahju tegelt isegi natuke, et Higginson ei võitnud. Tegi ju ometigi suurepärase turniiri ja see 147Storm kirjutasCOLONv2ga h2mmastava spurdi tegi Higginson, olles 6-2 taga ning tulles sellest v2lja ja veel juhtima minna 7-6.
Ise olen snookrit jälginud juba mitu aastat ja on vaieldamatult minu lemmik sport
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
-
näks
- Batman alustab

- PostitusiCOLON 71
- LiitunudCOLON 18. Veebruar 2007, 17:43
- AsukohtCOLON Asukoht: Asukoht: Asukoht:
Lühidalt mängitakse samasugusel laual nagu piljardit aga mõõtmetelt suuremal. Kasutatakse valget palli, samuti on väljakul 15 punast ja 6 erineva värvusega palli mis annavad 2-7 punkti. Mängu mõte on saada vastasest rohkem punkte. Põhimõtteliselt lüüakse sellises järjekorras, et alguses punane sisse ja siis kohe mõni värv järgi olenevalt oma valikust. Kui sa saad punase sisse, aga kohe järgi värvi ei saa, siis läheb vastase kätte kord, kes peab omakorda punase sisse saama.
Valge alustab vasakult servast rohelise ja kollase vahelt :

Valge alustab vasakult servast rohelise ja kollase vahelt :

- sutsaki
- Sõrmuste Isand

- PostitusiCOLON 393
- LiitunudCOLON 30. Aprill 2006, 02:49
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Punase eest saab ühe punktiForza kirjutasCOLONPunase eest siis nagu punkte ei saa jah...
Kas selle venna nimi, kellest ma enne rääkisin oli Henry?
Muidu paar kolm aastat tagasi olin tõsine snookeri fänn ja elasin päris tihti kaasa, kuid nüüd olen vähem jälginud..
Ja usun, et sa pidasid silmas küll Stephen Hendry - it
- Cagefactor
- Bond, James Bond

- PostitusiCOLON 466
- LiitunudCOLON 12. Jaanuar 2007, 12:18
- AsukohtCOLON GPS-i peal vilgun punase värvusega.