[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Orlando Bloom - - Filmiveeb.ee foorum
Weirdo kirjutasCOLONKategooria: Hollywoodi moosinäod.
Olen kohanud palju arvamusi, et tal pole annet. Täitsa kena küll, aga mitte minu maitse absoluutselt. Näitlejatel on oluline anne ja sarm - minu meelest tal neid pole
"Sõrmuste isandas" oli sellele vaatamata täitsa arvestatav.
täiesti tõsi ta võib ju ilusake olla aga tema näitlemis oskus...(noh käib kah) aga selline sarm nagu weidro ütles... puudub minu meelest täielikult ekraanilt on teda... ei ütleks et just igav vaadata, aga midagi jääb puudu... aga noh... see on minu arvamus
erinevatest intervjuudest siis kokku pandud klipp. Mulle isiklikult meeldivad minutid 5.30- 6.00 ja eriti lõpuminutid..algab kusagilt 7.20'st. See väike plika oli hullult ekstaasis seal:D
tüüp oskab näidelda küll, sobib sellistesse seiklusfilmidesse minu arust, nagu näiteks Sõrmuste Isand ja Kariibi mere piraadid, aga lemmikrolliks jääb mul Legolase roll.